Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Teresa Campos podria tornar TVE

María Teresa Campos mostra el seu rancor en ser preguntada per Isabel Pantoja

La presentadora guarda ressentiment a Telecinco després que no li renovés el contracte | Els futurs projectes que la cadena té amb la 'tonadillera' sembla que no li han agradat a la Campos

María Teresa Campos podria tornar TVE
María Teresa Campos podria tornar TVE | CatalunyaDiari.cat

 

Últimament, María Teresa Campos sembla un pèl enfadada amb Mediaset, a jutjar per com reacciona quan és preguntada pel que succeeix a Telecinco o a alguna de les cadenes de Mediaset. Aquesta última vegada, els periodistes volien saber la seva opinió sobre la participació d’Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’, quan María Teresa Campos va donar una resposta que deixa entreveure cert recel envers la cadena, ja que  la ‘tonadillera’ ha firmat un contracte molt suculent amb Telecinco, que inclou la participació de la cantant en diversos programes, mentre la matriarca de les Campos no ha estat renovada per Mediaset.

 

  • Notícia relacionada:  '¡HOLA!' entrevista Isabel Pantoja sobre la seva entrada a 'Supervivientes'

María Teresa Campos dona la seva opinió

Després de 20 anys treballant com a presentadora a Mediaset, fa uns mesos, la cadena decidia rescindir el contracte amb la presentadora més famosa de la televisió, que estava a càrrec del programa ‘¡Qué tiempo tan feliz!’. Des de llavors, tot i ser preguntada per la qüestió en diverses ocasions, María Teresa ha evitat pronunciar-se sobre el tema,  tot i que ha transcendit que la decisió de la cadena no li va agradar gens.

Després que hagi sortit a la llum que Isabel Pantoja participarà a ‘Supervivientes’ i que Mediaset ha ideat la creació de nous projectes perquè la ‘tonadillera’ pugui formar-ne part, els periodistes van voler saber què n'opinava de tot plegat la matriarca de les Campos.

 

Isabel Pantoja es preparar per anar a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja es preparar per anar a 'Supervivientes' | INSTAGRAM

 

«A mi què m’importa», així de brusca ha estat la resposta de la presentadora davant la pregunta. El cert és que ha sorprès bastant la seva reacció, i més tenint en compte que les dues han coincidit diverses vegades a la televisió i sempre s’han professat un respecte mutu. Tot seguit, i volent suavitzar una mica les seves paraules, la Campos ha manifestat:  «Potser és que jo no sóc ni espectadora, què m’importa a mi el que faci Isabel Pantoja».

Bigote Arrocet, parella sentimental de María Teresa Campos, que també es trobava amb ella, ha volgut donar una opinió més extensa i positiva sobre el tema: «Em sembla espectacular perquè és una experiència meravellosa, jo he estat allí i és una de les coses bones que he fet a la meva vida». El que és cert és que el fet o no que la 'tonadillera' viatgi a Hondures no ha molestat a la presentadora, sinó  les condicions que la cantant hauria pactat amb la cadena, que inclouen la seva participació en un 'talent show' musical i altres programes.

  • Notícia relacionada: Belén Esteban esclata contra els privilegis d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes'