Laura Escanes i Risto a Roma

Laura Escanes: «M'afecta molt més el que diguin sobre la meva família»

La parella de Risto Mejide ha compartit un vídeo al seu perfil d'Instagram per respondre els comentaris contraris a aspectes de la seva vida personal

La parella de Risto Mejide, Laura Escanes, aprofita el seu perfil d'Instagram per mostrar els canvis que va patint el seu cos per l'embaràs. Però ara també, la jove aprofita aquest mateix canal per compartir amb els seus seguidors el que li està passant interiorment a causa de les hormones.

Laura Escanes respon a les crítiques

Segons informa l'agència Europa Press, Laura Escanes va rebre moltes crítiques en un espai de debat sobre la seva relació amb el presentador Risto Mejide. Aquests comentaris feien referència bàsicament a la diferència d'edat entre la parella.

A més, en aquest mateix canal, també criticaven el fet que el pare d'ella i Risto no mantinguin cap mena de relació, així com les publicacions que comparteix ella a les xarxes socials sobre les evolucions de la panxa d'embarassada.

Laura Escanes i Risto a Roma
Laura Escanes i Risto a Roma | Instagram @lauraescanes

 

Davant d'aquests comentaris i encara que confessava que no li dona gens d'importància als comentaris dolents cap a ella, Laura Escanes va decidir compartir un vídeo amb els seus seguidors per donar la seva opinió. I és que potser, aquests comentaris ara l'afecten més a causa de les hormones. «És veritat que després hi ha dies dolents, que els tenim tots, en els quals qualsevol cosa m'afecta moltíssim més», va començar dient Laura.

A més, la parella de Risto insistia amb el tema de les hormones per referir-se a les crítiques que han rebut sobre la relació entre el seu pare i el presentador, que han augmentat d'ençà que el seu pare no assistís al casament de la parella: «Amb les hormones ho sento tot molt més, estic més sensible i m'afecta molt més el que diguin sobre la meva família».

Risto Mejide també es defensa dels comentaris

El cert és que la parella ha hagut de defensar-se moltes vegades de les crítiques per la seva diferència d'edat. El mateix Risto, així ho va fer amb el també presentador Andreu Buenafente, qui durant una edició del seu programa va fer un comentari amb to humorístic sobre aquest tema.

  • També pots llegir: Laura Escanes mostra, orgullosa, la seva incipient panxa d’embarassada

Risto no es va poder aguantar i va respondre, mitjançant una columna d''El Periódico', que va titular amb 'Riu-te Buenafuente': «Han estat diversos els acudits i comentaris sobre la meva relació durant programes produïts per tu, que reproduiré aquí perquè no fa ni falta. Tu saps perfectament quins, quan i tu sabràs el perquè. Però per mi no et preocupis, repeteixo que en el nostre cas estem més que bé, gràcies».

Per la seva banda, Laura Escanes utilitza Instagram per mostrar els seus seguidors l'evolució de l'embaràs, que un cop van anunciar la notícia ja van assegurar que era un bebè buscat tot i que ells haurien preferit explicar-ho més endavant, però que quan van aparèixer els primers rumors van preferir no ocultar-ho més, que per altra banda també ha suposat una satisfacció per l''influencer' que va poder compartir la bona notícia amb tots els seus fans.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muero por ver cómo va creciendo esta barriguita 13+3

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Arribats fins aquí i tot i les informacions que comparteixen a les xarxes, encara queden incògnites per desvelar. Una d'elles és el nom que li posaran al bebè, ja que només ella ha insinuat que si és nena, li posaran Roma, que és la ciutat preferida dels dos.

Caldrà esperar doncs, com avancen les publicacions a l'Instagram de la 'influencer' per saber més coses de l'embaràs. I com Julio, el fill que té Risto amb la seva anterior parella Ruth Jiménez, és també protagonista en aquesta nova etapa de la parella.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felices los 4. #toelrrato

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide) on

  • També pots llegir: Laura Escanes pateix fortes migranyes pel seu embaràs