Ana Obregón

Ana Obregón rep un guardó per la seva bona relació amb la premsa

L’actriu ha sabut crear una complicitat basada en el respecte i l’afecte amb els periodistes durant la batalla contra el càncer del seu fill

Ana Obregón ha viscut una temporada complicada com a conseqüència de la malaltia del seu fill però, tot i això, ha sabut mantenir la calma davant les preguntes dels mitjans de comunicació. De fet, l’actriu s’ha mostrat sempre amable i comprensiva amb els periodistes, que estaven interessats a saber si Álex Lequio continuava avançant en la seva lluita contra el càncer.

Per aquest motiu, Obregón ha rebut el Premio Naranja de Primera Plana amb l’objectiu de destacar la seva bona relació amb els mitjans de comunicació durant aquests últims mesos. Ana ha reaccionat amb afecte i il·lusió davant la notícia, ja que fa justament un any que el seu fill va començar a tractar-se per guanyar la batalla al temut càncer. Durant aquesta època, els periodistes han fet un seguiment de les revisions mèdiques a les quals s’ha sotmès el jove però sempre des del respecte, un detall que ha agraït la seva mare.

  • Notícia relacionada: Ana Obregón afirma que el seu fill ha superat el càncer

La reacció d’Ana Obregón

Un cop atorgat el premi, la biòloga més famosa de la televisió ha expressat d’aquesta manera el significat que té per a ella aquest reconeixement. «He intentat aquest any, tot i el moment que estic vivint pel meu fill, que hi hagi respecte i afecte. Si ells em donen per això un Premio Naranja, jo dono a la premsa un altre Premio Naranja per l’afecte i el respecte».

Aquesta actitud diu molt de l’actriu, ja que ha aconseguit crear una complicitat excepcional amb els mitjans de comunicació en un dels moments més complicats de la seva vida. «Jo he sentit el suport de la meva família i els amics però també estic molt agraïda a la premsa espanyola», ha afegit.

Un exemple públic

Però Obregón no va veure sempre amb bons ulls el fet de fer pública la malaltia d’Álex Lequio. «Quan van diagnosticar a Álex el càncer, ens hagués agradat portar en silenci el tema i una revista ens va pillar. Ara, li he de donar les gràcies perquè crec que ha sigut un encert l’exemple que ha donat el meu fill i la lliçó de vida que representa per a moltes persones que estan passant per la mateixa situació», ha explicat la biòloga.

Ana Obregón y Álex Lequio
Ana Obregón i Álex Lequio celebrant l'aniversari de l'actriu | Instagram

 
  • També pots llegir: Obregón, sobre la seva anècdota a Barcelona: «És una falta de respecte i d'humanitat»