ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

La teoria d'Ana Rosa que explicaria la derrota de Kiko Rivera a 'GH Dúo'

La presentadora va explicar al seu programa que l'aparició d'Isabel Pantoja no va beneficiar al seu fill
Ana Rosa va explicar la seva teoria a l'audiència | Telecinco
 

 

El tema per excel·lència durant els últims dies dins del panorama televisiu ha sigut, sense cap mena de dubtes, la final de 'GH Dúo'. Després d'emetre la convivència durant setmanes a la casa de Guadalix de la Sierra dels seus participants, el concurs va proclamar la persona que ja és la guanyadora de la primera edició d'aquest programa. Es tracta de María Jesús, la qual va aconseguir vèncer davant d'un personatge famós de pes, com és Kiko Rivera.

 

 

Ana Rosa explica les seves suposicions

 

Isabel Pantoja és la concursant més esperada d'aquesta edició | TELECINCO
 

 

Davant d'aquesta situació, moltes persones han compartit les seves teories per exposar les raons que justificarien la victòria de María Jesús. Ana Rosa Quintana ha volgut sumar-se a aquesta tendència i durant el seu espai, va explicar les seves suposicions. En concret, la presentadora creu que la final de 'GH Dúo' està molt relacionada amb un dels moments més esperats de la vetllada: l'aparició d'Isabel Pantoja, la qual va retrobar-se amb el seu fill, Kiko Rivera, per donar-li ànims i confessar que seria una de les concursants de la pròxima edició de 'Supervivientes'.

 

Segons Ana Rosa, l'audiència hauria vist aquest fet com un senyal del favoritisme del programa pel clan Pantoja i va decidir concentrar tots els seus vots en fer guanyadora la rival de Kiko. Aquesta teoria s'avalaria si es tenen en compte algunes suposicions que van fer uns dies abans de la final els col·laboradors del programa 'Sálvame'.

 

Declaracions a 'Sálvame'

En aquest espai, Mila Ximénez va assegurar que Isabel Pantoja havia «muntat una centraleta» per suposadament aconseguir que el seu fill guanyés 'GH Dúo'. D'altra banda, Kiko Hernández va desvetllar una de les condicions que hauria posat la mare de Chabelita per aparèixer a la final del concurs, la qual seria conèixer els resultats finals.«Necessita la confirmació per saber que el seu nen guanyarà», va bromejar Hernández mentre explicava el tema. Tot i això, el col·laborador va assegurar que Mediaset s'hauria negat a facilitar aquesta informació a la cantant.

 

Sigui com sigui, la polèmica que ja s'està generant al voltant d'Isabel Pantoja després de la seva petita aparició a 'GH Dúo', fa preveure que la seva participació a 'Supervivientes' serà una de les més polèmiques de totes les edicions que arrossega aquest concurs.

 

Imatge d'arxiu de Chabelita i Isabel Pantoja | Europa Press