Nagore Robles i Sandra Barneda

Nagore Robles declara el seu amor a Sandra Barneda en un missatge a les xarxes

La col·laboradora de televisió va voler fer el seu particular homenatge el Dia de la Visibilitat Lèsbica

L'amor és amor. Una evidència que no entén ni hauria d'entendre de colors, edats i, evidentment, de sexes. I, precisament, aquesta evidència és la que ha volgut demostrar la col·laboradora de 'MHYV', Nagore Robles, a través del seu perfil d'Instagram, amb motiu del Dia de la Visibilitat Lèsbica.

En un sincer i preciós missatge a les xarxes socials i una apassionada fotografia d'un petó d'ella amb la seva parella, la periodista i escriptora Sandra Barneda,  ha volgut demostrar que està més enamorada que mai i que ho està d'una dona. 

El bonic i sincer text de Nagore

Concretament, el text que va publicar Robles deia: «Sóc Nagore. Sóc dona i estimo a una altra dona. No és la meva amiga, no és la meva companya de pis, no estic malalta, no em fa falta una bona p*lla, no sóc antinatural, no estic en contra de la família tradicional, no discrimino als homes, no busco provocar. Estic enamorada de la meva xicota, som una família, ens estimem i f*llem. Això no t'hauria de sorprende, i si ho fas tens un problema. No vull menys drets que ningú, ni perdre el que tant ens ha costat aconseguir». 

Tanmateix, el text de Robles seguia tot dient: «No permetré que ens tractin com a ciutadanes de tercera, no vaig a lluitar per mi, si no per tú que estàs a l'altre costat de la pantalla. Et dono la meva mà perquè caminem i guanyem juntes, ens necessitem unes a les altres. No es lluita de forma individual, sinó col·lectivament». «Aquest diumenge no permetis que t'invisibilitzin i surt a votar. Feliç Dia de la Visibilitat Lèsbica», va sentenciar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soy Nagore. Soy mujer y amo a otra mujer. No es mi amiga, no es mi compañera de piso, no estoy enferma, no me hace falta una buena p*lla, no soy antinatural, no estoy en contra de la familia tradicional, no discrimino a los hombres, no busco provocar. Estoy enamorada de mi novia, somos una familia, nos amamos y f*ollamos. Esto no debería sorprenderte y si lo hace tienes un problema. No quiero menos derechos que nadie, ni perder lo que tanto nos ha costado conseguir. No voy a permitir que nos traten como ciudadanas de tercera, no voy a luchar solo por mí, sino por ti que estás al otro lado de la pantalla. Te tiendo mi mano para que caminemos y venzamos juntas, nos necesitamos unas a otras. No se lucha de forma individual, sino colectivamente. Este domingo no permitas que te invisibilicen, y sal a votar. Feliz día de la visibilidad lésbica. #nagorerobles #visibilidadlesbica #dragongirl

Una publicación compartida de nagore_robles (@nagore_robles) el

La resposta de Barneda

Davant aquesta declaració d'amor sense precedents, Barneda no va trigar a respondre a la seva parella i li va confessar que: «Estic enamorada de tu i de la teva ànima». A partir d'aquí, multitud d'amics de la parella, molts d'ell molt coneguts socialment, també van aprofitar la publicació per a felicitar-les pel seu amor i per donar suport a la confessió i, a la vegada, reivindicació de Robles. Alguns dels missatges que va rebre la fotografia van ser de personatges com Tamarra Gorro, Marta López, Roy Galán, Paula Echevarría, Elia Galera o Jon Kortajarena.