Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Hernández, a 'Sálvame'

Anabel Pantoja confessa que ha tingut somnis eròtics amb Kiko Hernández

La confessió de la neboda d'Isabel Pantoja va començar pels atacs del col·laborador a 'Sálvame'

Kiko Hernández, a 'Sálvame'
Anabel Pantoja va confessar que tenia somnis eròtics amb Kiko Hernández | La Coctelera

 

A 'Sálvame', les discussions entre col·laboradors són el pa de cada dia. Però, a vegades, tant odi també desperta amor, o millor dit, erotisme. Sí, en aquesta ocasió ha estat Anabel Pantoja la que ha fet una confessió que ha deixat a tots els col·laboradors del programa de Telecinco amb la boca oberta. 

La neboda d'Isabel Pantoja va confessar que, en alguna ocasió, havia tingut somnis eròtics amb el també col·laborador del programa Kiko Hernández. No obstant això, la confessió va arribar després d'una discussió entre ambdós mentre Anabel defensava la seva tieta, actualment concursant de 'Supervivientes'. Tot va començar perquè Hernández va dir que hi hauria molts concursants del programa que s'aproparien a la seva tieta només per interès. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La discussió entre Hernández i Anabel

Davant aquesta afirmació, Anabel va dir que la seva tieta era una persona molt llesta i que, de ben segur, sabria detectar qui estaria al seu costat per tenir més minuts de càmera i protagonisme. Hernández no va trigar a encendre la flama de la polèmica i va preguntar-li a Anabel que: «Si la teva tieta és molt intel·ligent, a qui has sortit tu?». 

Davant aquest atac, Anabel va saber reaccionar ràpidament i li va contestar que ella potser no era intel·ligent, però que preferia tenir el cor que tenia, abans que el que tenia ell. Aquesta merescuda resposta va provocar un cert penediment per part d'Hernádez qui va aclarir que, justament minuts abans, li havia confessat a Mila Ximénez que Anabel era la més llesta dels Pantoja perquè tenia sentit de l'humor. Però la voluntat de pau va durar poc i, seguidament, Hernández va retirar les seves paraules i li va dir a la cara a Anabel que no, que ni tenia sentit de l'humor, ni era llesta, ni tenia res per estar de col·laboradora en el programa.

  • També et pot interessar: Anabel Pantoja marxa de Sevilla i estrena pis a Madrid

Anabel confessa i fa públics els seus somnis

No satisfets amb aquesta polèmica, la discussió va anar passant per diferents fases fins que es va deixar entreveure que, durant algunes nits, ambdós col·laboradors s'han estat intercanviant missatges privats. Davant la curiositat i preguntes de tots els col·laboradors, Anabel va confessar:

«Ho explico, no sóc covard. He somiat diverses vegades amb Kiko tenint encontraments amb ell. Ho he somiat i li he dit, no sóc covard». Sens dubte, la confessió d'Anabel no va deixar indiferent a ningú i ella mateixa va deixar clar que li havia explicat a la seva parella i que, simplement, era una anècdota. Hernández, va riure avergonyit per la confessió valenta d'Anabel.

Kiko Hernández, a 'Sálvame'
Kiko Hernández va riure davant la confessió d'Anabel | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Anabel Pantoja fa plorar Lydia Lozano per uns comentaris sobre ella