Aurah Ruiz reconeix que la relació amb el seu pare no està en el millor moment

L'exconcursant de 'GH VIP' parla de la relació amb els seus pares i del paper d'aquests en la criança del seu fill Nyan

L'exconcursant de 'GH VIP' mostra el seu dia a dia a 'Mtmad'
L'exconcursant de 'GH VIP' mostra el seu dia a dia a 'Mtmad' | Mtmad

Des que nasqués el seu fill, Aurah Ruiz viu pendent d’ell dia i nit a causa de la malaltia que pateix el nen des del seu naixement, i que l’ha dut a ser hospitalitzat en diverses ocasions per baixades brusques de sucre que amenacen el seu benestar vital. Per tot això, la canària necessita tota l’ajuda possible, i segons ha explicat al seu espai del canal 'Mtmad', els seus pares són una part essencial d’aquest reforç i assistència que tant agraeix l’exconcursant de ‘GH VIP’.

Nyan, el fill d’Aurah, no pot estar sol en cap moment del dia i necessita vigilància constant, ja que qualsevol baixada de sucre requereix una intervenció urgent. Tal com ha confessat en diverses ocasions, es passa molts dies sense dormir per procurar que el seu fill estigui bé, però sola no pot amb tot, així que compta amb la inestimable ajuda dels seus pares; tot això, l’estrès constant al qual està sotmesa la canària podria haver afectat negativament la relació que té amb el seu pare i haver creat més d’un conflicte entre ambdós.

 

Aurah Ruiz no està passant un bon moment en la relació amb el seu pare
Aurah Ruiz no està passant un bon moment en la relació amb el seu pare | Telecinco

 

A més a més, segons confessava l’extronista, de tant en tant també necessita el seu espai i compartir temps amb els seus amics: «Sóc una persona molt familiar, tot i que necessito el meu espai amb els meus amics». Respecte a la relació amb el seu pare, confessava al seu canal a ‘Mtmad’:  «Estem enfadats. (...) Depenc d’ells per tot i tenim els nostres més i els nostres menys. Em matarà per haver-ho explicat». Tot i la tensió amb el seu pare, reconeix que no li agrada gens està així i que confia que la cosa se solucioni i tots segueixin lluitant junts per tirar endavant.


Comentaris

envia el comentari