Ana Obregón confessa que és casada amb Isabel Pantoja «per error»

En teoria, feien de testimonis
Ana Obregón respira tranquila després d'un any
Ana Obregón ha confessat un enllaç inesperat | Catalunya Diari

En aquests últims dies s'ha confirmat que Ana Obregón serà concursant oficial de la nova edició de 'Masterchef', de TVE. Amb aquest pretext, l'entrevistadora d''El Programa de Ana Rosa' va aprofitar per preguntar a l'actriu si participaria a 'Supervivientes' i, de pas, li va preguntar pel programa que està realitzant Isabel Pantoja a l'illa.

 

 

L'error que va casar Obregón i Pantoja

La resposta va ser tota una sorpresa. Sense cap mena de vergonya, Obregón va confessar que ella és casada amb Isabel Pantoja per un error des de fa alguns anys. L'error es remunta a la boda de Luís Rollán, celebració en la qual les dues, tan Obregón com Pantoja, feien de testimonis. Així, segons la versió de l'actriu, en el moment de signar els documents de l'enllaç, Isabel Pantoja es va equivocar, i va signar la fulla dels contraents.

 

Obregón també explicava que es va deixar emportar per l'acció de la cantant, i ella també va signar la fulla dels nuvis, pel qual, des d'aquell dia són casades. «Estem casades per error», deia Ana Obregón amb un somriure.

 

Fins ara havien tingut aquesta anècdota ben guardada al més absolut secretisme. Fruit d'aquesta equivocació va sorgir una amistat que fa que avui es considerin amigues. A més, Obregón ha dit que li sembla molt bé que Isabel Pantoja estigui concursant al reality de supervivència: «Ho està fent estupendament. A mi m'agrada veure-la perquè quasi ningú la coneix».

 

Missatges de suport a Nova York

Aprofitava Ana Obregón la connexió per donar una última informació. L’actriu va deixar clar que sent molt afecte per la mare de Kiko Rivera, tenint en compte que un dels missatges més bonics que va rebre durant la malaltia que va patir el seu fill va ser, precisament, d’Isabel Pantoja: «Et diré una cosa, dels missatges de suport i d’ànims quan estàvem a Nova York, el més bonic me'l va enviar Isabel Pantoja a través de Luís Rollán».

 

També pots llegir: 

 Comentaris

envia el comentari