La neboda de Letícia reapareix a les xarxes socials fumant i escoltant reggaeton

Després de l'estirada d'orelles que li va fer la reina, la jove ha estat desapareguda de les xarxes durant uns quants mesos

Carla Vigo en una de les seves fotos de perfil
Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, ha reaparegut a les xarxes després d'una temporada absent | CatalunyaDiari.cat

Després d'estar absent a les xarxes socials durant uns quants mesos, la neboda de la reina Letícia ha retornat amb més força que mai, disposada a no fer cas de la seva tieta i sense importar l'estirada d'orelles que va rebre fa setmanes pel seu comportament. Ara, Carla Vigo, filla de la difunta Érika Ortiz, s'ha deixat veure de nou a Instagram fumant i escoltant reggaeton, convertint-se novament en el centre de la polèmica tot i els esforços de la Família Reial per mantenir una imatge impol·luta.

Carla Vigo crea polèmica en un directe d'Instagram

Érika Ortiz era germana de Letícia i la seva filla demostra ser molt semblant a la seva mare, ja que Carla és tota una jove divertida i combatent, que no s'arronsa davant ningú. Ni de la mateixa Família Reial. En aquest sentit, la neboda de la reina ha volgut mostrar-se a les xarxes socials amb completa naturalitat i ha retornat després de diversos mesos sense saber res d'ella.

Amb un vídeo en directe a través d'Instagram, Carla Vigo s'ha comportat de manera natural, parlant amb els seus seguidors mentre estava reunida amb els seus amics. En ell, la neboda de Letícia apareix com noia desinhibida, fumant i escoltant reggaeton. A més a més, duia el cabell recollit en unes trenes i mostrava el seu pírcing del nas. Davant d'aquesta imatge, un dels usuaris no es va tallar en preguntar-li: «Però, tu fumes?», i ella no va dubtar en respondre: «Home, ho estàs veient, no?».

Carla Vigo, fumant durant el directe d'Instagram | Instagram

Carla deixa de banda l'anonimat

La neboda de la reina Letícia va deixar de banda el seu anonimat per passar a compartir les seves opinions a través de les xarxes socials un cop va fer els divuit anys. Tot i que en un principi Carla era poc coneguda, de mica en mica ha anat fent-se camí gràcies a les seves polèmiques declaracions respecte a temes polítics i socials.

Tanmateix, la Casa Reial ja l'ha advertida en més d'una ocasió i li ha demanat que deixi d'exhibir-se públicament a les xarxes socials. Sobretot després que Carla mencionés la seva tieta, la reina Letícia, i les seves cosines, la princesa Elionor i la infanta Sofia, moment en el qual li van tirar de les orelles, però que la jove n'hauria fet cas omís.


Comentaris

envia el comentari