Els pares d’Albert Rivera encara no coneixen Malú

La parella encara no ha estat fotografiada en públic i la primera instantània podria valdre 80.000 euros
Malú no té cap relació amb l'entorn d'Albert Rivera i mai han estat fotografiats junts | Cedida

 

Ja han posat preu a la primera foto d’Albert Rivera i Malú. Qui aconsegueixi una instantània de la parella podria cobrar 80.000 euros, segons han avançat des del diari ‘La Razón’. I és que després d’uns quatre mesos de relació, cap paparazzi ha aconseguit accedir a la seva intimitat, tot i que haurien fet una escapada romàntica a Portugal durant uns dies a principis d’aquest mes. Però tampoc hi ha imatges del viatge, ja que cap dels dos n’ha compartit alguna a les xarxes socials.

 

La cantant i el líder de Ciutadans són molt reservats envers la seva relació que va sortir a la llum de casualitat i mai han estat fotografiats junts. Tot i que Malú sempre ha estat molt discreta envers la seva vida, Albert Rivera mai ha evitat compartir instantànies de la seva vida, acompanyat de les seves parelles. Tanmateix, ara per ara ni l’entorn del polític la coneix, ni tampoc la seva família: «Els pares de Rivera no volen conèixer Malú», segons el citat diari.

 

Albert Rivera i Malú, una foto de 80.000 euros

En un primer moment, els rumors indicaven que la parella podria estar esperant que passés la campanya d’eleccions, però van tenir lloc el passat 28 d’abril i encara no s’han deixat veure en públic. També podria ser que esperessin a les europees, però el seu entorn no ho creu així: «Ni se l'esperava en campanya electoral, ni la nit de les eleccions, ni la coneixem ara. Però això no és el més important. És que els pares d’Albert, Agustín i María Jesús, a qui adora, tampoc la coneixen i, a més, els incomoda que els preguntin pel tema».

 

 

Certes persones de l’entorn de Rivera creuen que tanta discreció és culpa de Malú, que vol anar «a poc a poc»: «Segons ens han explicat, ella és molt hermètica amb les seves relacions». Quelcom molt diferent de com eren les anteriors parelles d’Albert, ja que mai ha estat amb belleses, només ho era la mare de la seva filla Daniela, Mariona. Al contrari, al líder de Ciutadans li agrada la gent humil i propera, com ell i la seva família, amb qui poder compartir tot i donar-se suport mútuament.

 

És per això que part del seu entorn opina que, després d’una relació estable de quatre anys amb Beatriz Tajuelo, aquesta nova relació amb Malú, serà «passatgera, sense gaire futur». Ara per ara, però, només resta esperar a com continua la relació entre la cantant i el polític i veure si algun paparazzi aconsegueix la primera fotografia de la parella en públic que podria estar valorada en 80.000 euros.