Muntatge de Malú amb Albert Rivera

Albert Rivera i Malú han fet una escapada romàntica a Portugal

Algunes fonts confirmen que turistes espanyols els haurien vist junts a un supermercat de la luxosa ciutat de Setúbal

Albert Rivera Malúel líder de Ciutadans i la cantant hauria decidit desconnectar uns dies en una zona molt turística de Portugal.

Segons publicava 'La otra crónica del Mundo', alguns turistes espanyols els haurien reconegut comprant en un supermercat. Concretament, en el My Super Troia a Setúbal, ciutat coneguda per ser un destí vacacional de luxe i habitual entre la 'jet set' europea.    

Van abandonar l'establiment en sentir-se observats 

Tots dos haurien volgut passar desapercebuts, caminant per separat pels passadissos de l'establiment,  però no haurien aconseguit el seu objectiu. Els turistes haurien reconegut el polític i l'artista, encara que vestien roba informal i ella duia unes grans ulleres de sol. 

Malú és una de les cantants més estimades del panorama musical espanyol
Malú va dir que «estava molt feliç» fa pocs dies | CatalunyaDiari

 

En veure que havien estat descoberts, tots dos van abandonar el local per separat, primer Rivera i tot seguit Malú. Poc després, va ser el polític català qui va tornar al supermercat per acabar de fer la compra. 

Malú se sincera sobre els seus sentiments

Malú va haver de cancel·lar la seva gira per culpa d’una ruptura de lligaments en un peu que la va apartar de la vida social. Tot i això, fa uns dies va tornar a activar el seu perfil d’Instagram i va tenir proposat una trobada amb els seus seguidors perquè no es preocupin pel seu estat de salut i sentimental.

En ella,  una de les preocupacions que li van manifestar va ser la següent: «T’ha afectat tot el que hi ha hagut a les xarxes i a la televisió? Com estàs en el personal? Segueixes igual de forta?».  L’artista s’afanyava a respondre: «Sí, és clar que estic forta. Crec que hi ha coses que et fan mal perquè no són molt justes, però el cert és que estic molt bé. Estic feliç. Estic tranquil·la. L’amor i l’afecte que rebo cada dia de vosaltres és el que em fa continuar».