Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els reis emèrits van reaparèixr junts a finals d'Abril a Hannover

Els reis emèrits assistiran junts al funeral del Gran Duc a Luxemburg

Sofia ha perdonat Juan Carlos després que aquest la plantés el passat febrer a l'enterrament d'Enric d'Orleans a França
Els reis emèrits van reaparèixr junts a finals d'Abril a Hannover
Els reis emèrits van reaparèixer junts a finals d'abril a Hannover | EUROPA PRESS

 

La reina emèrita sembla que ja ha oblidat l'última plantada que el rei Joan Carles li va fer el passat febrer amb motiu de l'enterrament d'Enric d'Orleans a França, on va assistir-hi sense la companyia del seu marit, que la va deixar sola. Així doncs, ara assistiran junts al  funeral d’estat del Gran Duc Joan, que se celebrarà aquest dissabte 4 de maig a Luxemburg. 

 

El passat febrer de 2019, Sofia assistia completament sola al funeral del duc de França, Enric d’Orleans, sense la presència del seu marit el rei Joan Carles, cosa que va enfadar moltíssim la  reina emèrita, qui va demanar al seu fill, el rei Felip, que no els fes coincidir en cap acte oficial amb el seu marit.

 

 

La reina Sofia ha perdonat el rei emèrit per deixar-la sola a l'enterrament d'Enric d'Orleans
La reina Sofia ha perdonat el rei emèrit per deixar-la sola a l'enterrament d'Enric d'Orleans | CatalunyaDiari.cat

 

Sembla que passat un temps però, les aigües tornen a estar en calma entre el matrimoni, ja que Sofia l’ha perdonat i donarà l’oportunitat al rei emèrit d’esmenar el seu error, assistint junts a Luxemburg al funeral del Gran Duc Joan, que va morir el passat 23 d’abril als seus 98 anys a causa d’una pneumòniaL’últim adéu al Gran Duc Joan es produirà demà a les 11 del matí a Luxemburg, on els reis emèrits assistiran com a representants d’Espanya i on es donaran cita totes les cases reials europees.

La relació entre la família grega de la reina i la reialesa de Luxemburg és molt propera, tant que Sofia i els seus germans, Irene i Constantí, van assistir a l’últim aniversari del Gran Duc el passat 5 de gener, data que coincidia amb el del rei Joan Carles.

 

Tot i que la distància entre el matrimoni format per Sofia i Joan Carles era evident durant aquests últims mesos, recentment, els reis emèrits han tornat a aparèixer junts en diverses ocasions, com el cap de setmana passat, que  viatjaven a Hannover per assistir al partit d’Handbol en què jugava el seu nét Pablo Urdangarin, que és jugador del TSV Hannover-Burgdof.