Lucía Rivera posa a prova la censura d'Instagram amb una imatge del seu tors nu

La model ha publicat una fotografia en la qual s'insinua un mugró
Lucía Rivera ha encès les xarxes | INSTAGRAM

 

Lucía Rivera és una de les models espanyoles amb més difusió i interès actualment, a causa, principalment, d’estar mantenint una relació sentimental amb el pilot de motociclisme Marc Márquez, a més de per ser filla de l’extorero Cayetano Rivera.

 

Professionalment parlant però, la model està imparable i té molts projectes en marxa; precisament, Lucía ha compartit una fotografia en el seu perfil d’Instagram d’un reportatge que veurà la llum d’aquí poc i que ha generat furor a les xarxes.

 

La imatge que ha encès les xarxes és per un reportatge fotogràfic

La fotografia en qüestió mostra, gràcies a l’ajut d’un joc d’ombres, el tors superior de la model completament nu, insinuant a més, la silueta d’un mugró. Tot i que Lucía Rivera no ha volgut revelar cap pista sobre el reportatge fotogràfic al qual pertany la citada fotografia, ha transcendit des de diversos mitjans que és pel magazín ‘La moda en las calles’.

 

La imatge amb la qual ha incendiat les xarxes | INSTAGRAM

 

D’aquesta manera, la model ha posat a prova la censura d’Instagram, que aviat podria eliminar-li la imatge com ja ha passat diverses vegades amb els nus que es mostren a la citada xarxa social. D'altra banda, la fotografia ha generat una gran impressió entre els internautes, i la xarxa ha esclatat en afalacs, inundant-se de comentaris positius sobre la instantània, que ha fascinat als seus seguidors: «De les fotos més boniques que has publicat», «La veritat és que ets un fenomen. Quina foto més preciosa».