Carla Vigo en una de les seves fotos de perfil

La pressió per ser neboda de la reina Letícia passa factura a Carla Vigo Ortiz

La jove assegura estar cansada de les implicacions que comporta el seu parentiu amb la dona de Felip VI

Estant en plena etapa adolescent, Carla Vigo Ortiz troba difícil formar part de la Família Reial i protegir al mateix temps la seva intimitat. La neboda de la reina Letícia, segons explica 'La Coctelera', ha volgut declarar a través de les xarxes socials la situació en la qual es troba.

Carla Vigo declara en el seu perfil d’Instagram la pressió amb la qual viu diàriament

Sent major d’edat, la filla de la germana difunta de la reina, està treballant per fer-se un lloc i guanyar-se un respecte mitjançant  les publicacions que comparteix a les xarxes socials.

Carla Vigo denunciava la pressió que pateix a través d’Instagram LA COCTELERA
Carla Vigo denunciava la pressió que pateix a través d’Instagram  | CatalunyaDiari.cat

 

L’últim relat és una situació que va patir per ser la neboda de la reina Letícia, una anècdota totalment incòmoda i fora de lloc: «Avui he viscut una situació surrealista i súper incòmoda a l’institut. Estava fent un examen amb gent d’una altra classe i dos nois s’han posat a  xiuxiuejar, a mirar-me fixament i un d’ells ha dit 'és ella, és ella'».

Carla Vigo avisava: «No feu aquestes coses. És una situació molt incòmoda i violenta per a l’altra persona».  Advertia que no està disposada a suportar aquestes situacions pel fet de ser qui és, i demanava un mínim de respecte i  de decor.

La relació de la neboda de la Reina amb la seva família

Malgrat l’anècdota que va patir l’altre dia a l’institut, Carla Vigo va proposar animada als seus seguidors que li fessin preguntes mitjançant el seu compte d’Instagram.

Carla va respondre a qüestions sobre la seva tieta i les seves cosines
Carla va respondre a qüestions sobre la seva tieta i les seves cosines | CatalunyaDiari.cat

 

En tot moment va respectar la intimitat de la família reial, i va deixar ben clar que mai publicaria imatges de la seva tieta o de les seves cosines: és «100% impossible» que puguem veure fotografies d’ella acompanyada d’algun membre de la seva família.

Una de les preguntes que li van formular els seus seguidors va ser la següent: «Quina possibilitat hi ha de què puguis històries amb 'Leti' [fent referència a la reina Letícia]?». La resposta de Carla va ser rotunda: «100% impossible», el mateix que amb les seves cosines Elionor i Sofia.

La presència de la família reial

Malgrat l’absència de fotos amb les seves cosines o la seva tieta, es pot apreciar que estan presents a la seva vida, tot i de manera bastant discreta. Per les festes de Nadal, Carla Vigo Ortiz va publicar una imatge de l’arbre de nadal en el qual es podia contemplar un llenç amb el rostre de la princesa Elionor nounada, una de les fotografies que va ser difosa per la mateixa Casa Reial.

Carla té un llenç que recrea la foto de la princesa Leonor la coctelera
Carla té un llenç que recrea la foto de la princesa Elionor la coctelera | CatalunyaDiari.cat