Kiko Matamoros té plans de futur amb Marta López

Kiko Matamoros confessa que es vol casar i tenir fills amb Marta López

El col·laborador de 'Sálvame', de 62 anys, s'ha declarat «enamoradíssim» de la seva parella Marta López de 21 anys, amb qui fa 8 mesos que surt

La relació entre Kiko Matamoros de 62 anys, i Marta López de 21, sembla que va per bon camí. Això és almenys el que es desprèn de les paraules que va pronunciar aquest darrer cap de setmana el col·laborador Kiko Matamoros a ‘Viva la vida’. Kiko es mostrava en una entrevista amb Emma García «enamoradíssim», tant és així que s’han traslladat recentment, després de 8 mesos de relació, a viure junts temporalment a un pis de lloguer, en el qual paguen 5.000 euros mensuals, i que està situat en el barri madrileny de ‘El Retiro’.

 

Aquest no seria el seu domicili definitiu però, ja que entre els seus plans de futur amb la seva nova parella està la intenció de mudar-se pròximament a un nou habitatge que serà el definitiu, segons explicava Kiko a ‘Viva la vida’: «Aquesta és una casa que hem escollit per un breu espai de temps perquè no m’agrada com està decorada ni res. L’abandonaré d’aquí poc per anar-me’n, a finals de mes o a principis del següent, a la meva casa definitiva, que és més gran i infinitament més bonica perquè els mobles els he escollit jo».

 

Kiko voldria formar una família i casar-se amb Marta López

Però els seus plans de futur no es queden aquí, ja que el col·laborador de ‘Sálvame’ també va confessar que no descarta casar-se amb la seva xicota i tenir fills: «No vull frivolitzar amb això, però no m’importaria d’aquí a un temps ampliar la família», assegurava davant l’estupefacció dels col·laboradors i la presentadora Emma García.

 

Kiko Matamoros voldria tenir un fill amb Marta López
Kiko Matamoros voldria tenir un fill amb Marta López | INSTAGRAM

 

En veure la reacció dels seus companys, Kiko etzibava desconcertat: «Què passa, que és un delicte tenir un fill? Fa 8 mesos que surto amb la meva parella, i encara que confiava que algun dia em tornaria a enamorar, no esperava que m’agafés tan fort com amb ella», confessava fascinat Kiko, que rematava les seves paraules avançant l'anunci d'una possible boda entre ambdós: «Estic enamoradíssim. Ella és meravellosa i estic encantat al seu costat.  És molt possible que hi hagi boda en un temps».

 

També et pot interessar...