Imatge arxiu 'GH VIP'

L'audiència sospita d'un possible 'tongo' a 'GH VIP'

El programa ha tornat a generar molts comentaris crítics a les xarxes socials

'Gran Hermano VIP' torna a estar en el punt de mira per un possible error que es va produir a l'hora de mostrar la gràfica dels percentatges dels concursants nominats, on la suma dels tres no donava 100%, sinó 98%.

   

Durant un repàs setmanal de la casa de 'GH VIP' els percentatges de l'expulsió es van actualitzar, donant noves xifres als concursants proposats per abandonar la casa de Guadalix. En veure les dades, sorprèn les mínimes diferències que hi ha entre tots tres, però analitzant tots els percentatges al detall encara hi ha alguna cosa que sorprèn més, i és que la suma de tots tres dona 98%, per tant hi ha un 2% que se l'han menjat.

Els espectadors sospiten d'una possible trampa

A partir d'aquí, els usuaris de Twitter no van dubtar en manifestar-se en contra del programa acusant-lo de manipulador i avivant el rumor del possible 'tongo'. Aquesta sospita ja ha rondat en altres edicions, però mai d'una forma tan descarada. A conseqüència d'això, les xarxes socials han esclatat una vegada més en contra del programa, del format i de la cadena, que ja va suscitar certs rumors a 'Supervivientes' amb el cas d'Isabel Pantoja.

També et pot interessar...