Rocío Carrasco exigeix la sortida immediata d’Antonio David Flores de ‘GH’

La filla de Rocío Jurado ha demanat al jutjat mitjançant un escrit que la seva exparella abandoni el reality de Telecinco i dipositi immediatament la fiança de 80.000 euros

Concursar a 'MasterChef' seria una alegria en un moment tan difícil
Rocío Carrasco vol que la seva parella abandoni 'GH VIP 7' perquè dipositi la fiança de 80.000 euros  | CatalunyaDiari.cat

Fa mesos que la batalla judicial entre Rocío Carrasco i Antonio David està sent el centre d’atenció de molt mitjans de comunicació. I és que sembla que sigui una guerra de desgast entre ambdós implicats. Ara, la filla de Rocío Jurado ha demanat al jutjat que la seva exparella abandoni immediatament la casa de Guadalix de la Sierra perquè dipositi la fiança de 80.000 euros.

Rocío Carrasco exigeix la sortida immediata d’Antonio David de ‘GH VIP’

Tal com ha explicat la revista ‘Lecturas’, la batalla judicial va començar el passat mes de setembre quan els advocats de Rocío Carrasco van reclamar la integritat del sou que Antonio David Flores està guanyant amb la seva participació a ‘GH VIP 7’.

De fet, la demanda insistia a fer que s’embargués el seu sou en el cas que Antonio David no abonés la indemnització de 80.000 euros que Rocío Carrasco sol·licita per no haver rebut la pensió dels seus fills durant gairebé 8 anys.

Rocío Carrasco ha fet 42 anys
Rocío Carrasco va començar la batalla judicial contra Antonio David Flores | CatalunyaDiari.cat

No obstant això, els advocats d’Antonio David Flores van demanar per escrit la postergació de la quantia econòmica fins a l’acabament de la seva participació a ‘GH VIP’. Van justificar la seva sol·licitud insistint en el fet que l’implicat hauria d’abonar la fiança personalment als jutjats.

La situació, però, va fer un gir de 180º quan Rocío Carrasco va presentar un altre escrit als jutjats per demanar la sortida immediata de la seva exparella del reality de Telecinco per tal que aquest dipositi la fiança de 80.000 euros. A més a més, els seus advocats han sol·licitat que l’apertura del judici oral es dugui a terme com més aviat millor, la qual cosa pot fer trontollar la participació d’Antonio David a ‘GH VIP 7’.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari