Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Concursar a 'MasterChef' seria una alegria en un moment tan difícil

Rocío Carrasco demana cinc anys de presó per a Antonio David Flores

Els advocats de la filla de Rocío Jurado consideren que el concursant de 'GH VIP 7' sí que tenia diners per a pagar la pensió

Concursar a 'MasterChef' seria una alegria en un moment tan difícil
Els problemes se li acumulen a Antonio David | CatalunyaDiari.cat

 

Antonio David Flores no ha trigat gaires dies des que va entrar a la casa de 'GH VIP 7', en  explicar tots els problemes arrossega des de la seva separació amb Rocío Carrasco. De fet, més d'una vegada ja se l'ha pogut veure immers en un mar de llàgrimes i, fins i tot, ha parlat destrossat d'alguns dels moments més durs de la seva vida, sempre, relacionats amb la seva exparella.

Ara bé, els problemes per a ell no s'han acabat i, ara, Carrasco demana una pena de fins a cinc anys de presó pel pare dels seus fills per uns suposats impagaments en la pensió. Cal recordar que  Antonio David ha estat justificant durant aquest temps els impagaments, tot dient que era insolvent. Això no obstant, ara sembla que els advocats de Carrasco volen anar més enllà i saber si realment Antonio David no podia pagar les quotes o si, al contrari, evadia els seus diners per així no abonar els diners pertinents a la seva ex.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Fiscalia ja ha demanat per a ell una pena de tres anys de presó

En aquest sentit, la Fiscalia ja ha demanat per a ell una pena de tres anys de presó i una multa de 12 euros diaris durant 20 mesos per un presumpte delicte d'alçament de béns. Paral·lelament, i segons ha anunciat la revista 'Semana', l'escrit dels advocats de Carrasco explica que Antonio David: «va cometre actes amb l'objectiu d'aconseguir l'ocultació del seu patrimoni econòmic amb la finalitat de protegir-lo ficant-lo a tercers i generant així una fictícia situació d'insolvència dirigida a evitar el pagament dels consegüents perjudicis econòmics a Rocío Carrasco Mohedano».

Antonio David i Alba Carrillo
Antonio David està a 'GH VIP 7' | Telecinco

 

La quantitat que deu l'actual concursant de 'GH VIP 7' ascendeix fins a 58.876 euros i, segons la documentació, mai s'ha pogut cobrar por aquesta suposada situació d'insolvència. Tanmateix, Carrasco acusa el seu exmarit d'haver simulat aquesta falta de fons i assegura que va aconseguir «desviar o ocultar ingressos procedents de programes de televisió i entrevistes a través de mercantils administrades per la seva dona i el seu representant, realitzant així maniobres delictives».

Ara, sabedors els advocats de l'entrada d'Antonio David a la casa de Guadalix de la Sierra, reclamen una indemnització de 80.000 euros que cobreixi la quantitat endeutada més els interessos. No hi ha dubte que els problemes per Antonio David no només no s'han acabat, sinó que sembla que acaben de començar.

També et poden interessar...