L'Audiència Nacional condemna Miki Nadal per un delicte de vexacions

L'humorista i col·laborador de 'Zapeando' de la Sexta va dir-li a la mare de la seva filla: «Ets un munt de merda pudent»

Miki Nadal i la seva exdona
Miki Nadal es va separar al juny de la mare de la seva filla | Instagram

L'Audiència Nacional ha ratificat la sentència del jutjat de violència sobre la dona número 4 de Madrid contra l'humorista Miki Nadal, per un delicte de vexacions lleus a la seva llavors dona. 

Cal recordar que Nadal va presentar un recurs a la sentència emesa, ja que considerava que els insults que li havia dit a la Carola Escámez estaven en un context d'una infidelitat per part d'ella i que, a més a més, es van donar setmanes abans del seu divorci.

«Ets un munt de merda pudent», va dir Miki

Això no obstant, l'Audiència ha decidit mantenir el criteri del jutjat que va considerar que la forma amb la qual es va dirigir a la seva exparella en discussions que es van produir els dies 26 d'abril, 3 i 8 de maig, havien de ser considerades com un delicte. Concretament, l'humorista i col·laborador de 'Zapeando' de la Sexta va dir-li a la mare de la seva filla: «Ets un munt de merda pudent». 

Amb l'objectiu de justificar aquestes declaracions que, Escámez va presentar en forma de gravació als jutjats, els advocats de Nadal van argumentar davant el jutge que aquesta acusació podria ser una estratègia per part de guanyar beneficis en el moment del divorci. Malgrat els esforços dels advocats, finalment l'Audiència ha decidit confirmar la sentència. D'aquesta forma, tal com ha avançat 'El País', Nadal hi haurà d'enfrontar-se ara a una pena de 20 dies de treballs en benefici de la comunitat.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari