La cruel burla de l'exsogra de Miki Nadal després de la seva separació

L'humorista ha intentat seguir amb la seva vida normal després de la seva separació i se l'ha pogut veure de forma habitual al programa de laSexta
L'humorista Miki Nadal
Miki Nadal s'ha separat recentment de la seva dona Carola | EspañaDiario.es

L'humorista i col·laborador del programa de laSexta 'Zapenado', Miki Nadal, no està passant pel seu millor moment personal. Fa pocs dies va sortir a la llum la notícia de la seva separació amb Carola Esámez, la seva dona durant els últims cinc anys.

 

Des de llavors, la polèmica no ha deixat de créixer. La seva separació, a més de la sentència que l'ha condemnat a treballs a la comunitat per unes suposades vexacions a la seva exparella, fan que Miki Nadal, més que mai, sigui notícia.

 

 

El missatge de la polèmica a Instagram

Però per si no hi hagués prou amb el malestar que ha de patir una parella en separar-se, ara, la mare de Carola i exsogra de Miki, ha encès encara més la flama amb una publicació a Instagram. Concretament, Carmen Escámez va publicar una història a Instagram en què es podia llegir: «Que graciós estava avui a Zapeando Miki Nadal! Ah no... que ja no està a la tele». D'aquesta manera, la seva exsogra va voler atacar el que fou parella de la seva filla durant una de les absències televisives del col·laborador.

 

No obstant això, cal destacar que Nadal ha intentat seguir amb la seva vida normal després de la seva separació i se l'ha pogut veure de manera habitual al programa de laSexta. Però aquest no ha estat el primer enfrontament d'ambdós, i és que l'exsogra va arribar a denunciar fa un temps a Nadal per no deixar-li veure la seva neta de 4 anys.

 

En aquest sentit, ha sortit també a la llum que la parella va perdre poc abans de separar-se el nadó que estaven esperant. Finalment, es desconeix el futur professional de l'humorista que, més enllà de laSexta, també treballa al Reial Madrid on fa d''speaker' i presentador en un programa de televisió de l'equip madrileny.

Captura de la història de l'exsogra de Miki Nadal
L'exsogra de Miki Nadal va carregar contra ell a través d'Instagram | Instagram

 

 

També et poden interessar...

 

 Comentaris

envia el comentari