Surt a la llum una possible infidelitat de Carola Escámez

Una possible infidelitat, motiu de la ruptura entre Miki Nadal i Carola Escámez

Carola Escámez hauria estat infidel al col·laborador, motiu que els hauria dut a una forta discussió

Fa pocs dies va saltar la notícia que Miki Nadal i la seva dona Carola Escámez, es divorciaven. El col·laborador de ‘Zapeando’ no travessa el seu millor moment, ja que a la seva ruptura sentimental s’hi afegeix el fet que recentment ha estat condemnat per un jutge per un delicte lleu de vexacions a la seva dona, motiu pel qual haurà de realitzar serveis comunitaris. Per si això no fos suficient, els mitjans s’estan fent eco de les informacions que apunten a una possible infidelitat per part de la seva dona Carola com el desencadenant principal de la seva separació.

Ha estat ‘Informalia’ qui ha exposat que Carola hauria tingut alguna cosa amb una tercera persona, i que en descobrir-ho Miki Nadal, s’hauria originat una forta discussió entre ambdós que hauria propiciat el punt final del matrimoni.

 

Carola Escámez i Miki Nadalhan deixat enrere la seva felicitat
Carola Escámez i Miki Nadal han deixat enrere la seva felicitat | INSTAGRAM

 

Una relació marcada per les dificultats

Aquesta infidelitat ha suposat la gota que ha vessat el got per a la parella, que no ho ha tingut fàcil i durant els últims anys han travessat una sèrie de revessos afegits que haurien propiciat la seva ruptura. Durant el 2014 van haver d’enfrontar-se a  una demanda per part de la mare de Carola, a qui no deixaven veure la seva néta i posteriorment,  l’any 2017, van perdre el bebè que esperaven, provocant-los-hi un gran dolor pel qual han hagut de transitar.

 

Actualment, Miki i Carola viuen separats des de fa uns mesos i mentre ella s’ha quedat a la llar familiar residint-hi amb la seva filla, Miki s’ha traslladat a un pis a la ciutat de Madrid.

 

També et pot interessar...