L'actriu Bella Thorne publica fotos íntimes davant l'amenaça d'un hacker

Va difondre a Twitter imatges en les que apareix despullada perquè un hacker l'havia amenaçat amb publicar-les

La coneguda actriu Bella Thorne ha estat víctima d'extorsió sexual,  per aquest motiu ha decidit publicar fotos seves en les quals apareix despullada. «Durant les últimes 24 hores m’han amenaçat amb els meus propis nus. Em sento repugnant» escrivia l’actriu de 21 anys en una nota publicada a la xarxa social Twitter juntament amb unes captures de pantalla de les converses amb el presumpte hacker, qui li deia que tenia fotos seves compromeses.

«Em sento observada» deia l'actriu 

Thorne ha estatvíctima d'una violació de la seva privacitat «Em sento observada, sento que algú m'ha pres una cosa meva que jo només volia que veiés una persona especial» i en el tweet afegia «Durant molt temps he deixat que un home tingués avantatge sobre mi, però avui podré dormir tranquil·la sabent que torno a tenir el control. Aquí estan les imatges amb les quals m'ha estat espantant, en altres paraules, aquí estan els meus pits».

L'actriu mundialment coneguda ha decidit revelar les fotografies per deixar clar al hacker que li feia xantatge que ja no podia treure-li res. La persona que l'extorsionava li demanava una compensació econòmica a canvi de no publicar les fotografies. «Que et donguin a tu i al poder que et penses que tens sobre mi. Escriuré sobre això en el meu pròxim llibre» afegia, dirigint-se al hacker, en el seu Tweet.

Les xarxes no han tardat en reaccionar

Les mostres de suport no s'han fet esperar a les xarxes i han sigut nombroses, no obstant això, l'actiu tambñe ha hagut de fer front a algunes crítiques com les de la presentadora, i també actriu, Whoopi Goldberg qui ha volgut donar la seva opinió «Si ets famosa, és igual l'edat que tinguis, no et facis fotos despullada. Si no saps això el 2019, és el teu problema» i finalment n'ha sortit mal parada.

La jove actriu ha volgut respondre-li a través d'un vídeo que ha compartit al seu compte d'Instagram i, a més a més, ha afegit un text que començava amb  «Estimada Whoopi, t'he estimat durant molt temps, però, honestament estic molt disgustada i trista per la teva resposta» seguit de comentaris com «Culpar a les noies per fer-se fotos? És malaltís i repugnant» i ha afegit «Em sento ofesa en nom de qualsevol persona que s'hagi fet fotos sexys»

Thorne ha sigut l'última, de la llarga llista de famoses víctima d'una violació de la seva intimitat  i ha explicat que ja ha denunciat al hacker. Recordem que són diversos els casos d'actrius que han patit robatoris de fotos íntimes, per exemple en el cas de Jennifer Lawrence el hacker que la va extorsionar va ser condemnat a vuit anys de presó.

També et pot interessar...