Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pilar Rubio i Sergio Ramos

Un «talp» explica alguns dels secrets de la boda de Pilar Rubio i Ramos

Un dels detalls que més bocabadats va deixar als convidats va ser l'actuació del mític grup Europe

Pilar Rubio i Sergio Ramos
La parella va celebrar el casament en una enorme finca | CatalunyaDiari.cat

 

El casament de Pilar Rubio i Sergio Ramos dona per a fer-hi una sèrie. I és que gairebé cada dia surt un nou episodi que explica la bonica, romàntica i, sobretot, espectacular història d'amor de la parella.

Després que la periodista Gema López confessés a 'Sálvame' que alguns dels convidats van intimar més del compte a les cabanyes que es van habilitar per a facilitar el descans, ara una persona del cercle pròxim a un dels treballadors de la finca, ha explicat noves informacions envers la celebració del passat dissabte. 

Un dels detalls que ha explicat aquesta persona ha estat l'obligació dels treballadors a signar un contracte de confidencialitat.  En aquest, s'indicava que si algun d'ells filtrava alguna mena d'informació als mitjans de comunicació, haurien de pagar una multa de fins a 100.000 euros.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Un contracte amb els treballadors i gossos de seguretat

No obstant aquest estricte contracte amb els treballadors, la mateixa persona també ha explicat que el tracte dels nuvis amb ells va ser excel·lent i que en tot moment van preocupar-se perquè a cap d'ells li faltés de res. 

La seguretat era un altre dels requisits imprescindibles per a la boda de Rubio i Ramos, per això, a més a més del personal de seguretat del recinte, la parella va voler que hi hagués gossos de seguretat en diverses zones de la finca per evitar, a la vegada, que la premsa aconseguís entrar a la zona de la celebració. 

Un concert de Europe i l'aparició de la parella en un drac

Finalment, un dels detalls que més bocabadats va deixar als convidats va ser l'actuació del mític grup Europe. Però, més enllà de la sort de poder gaudir d'un concert en directe d'aquestes dimensions, el més sorprenent va ser l'aparició de la parella al lloc del concert. Rubio i Ramos van aparèixer en un drac de grans dimensions, ella vestida amb un mono de color vermell i el futbolista amb una armilla daurada.

Altres dels detalls que van formar part del casament van ser els cotxes de golf que necessitaven els convidats per a moure's per la grandiosa finca o la presència d'uns dels cavalls de l'empresa de Ramos, que podria estar valorat en fins a tres milions d'euros.

Pilar Rubio i Sergio Ramos
El matrimoni va sorprendre a tots els convidats | EspañaDiario

 

També et poden interessar...