Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Violeta, obligada a volver a España

Violeta, obligada a abandonar 'Supervivientes' per motius de salut

Les últimes proves mèdiques realitzades a la concursant van fer patent que pateix problemes a la vesícula

Violeta, obligada a volver a España
Violeta, obligada a abandonar 'Supervivientes' per motius de salut | Twitter

 

Duríssim cop el que va rebre ahir a la nit Violeta Magriñán durant l'emissió del programa 'Tierra de nadie', després que li comuniquessin que havia d'abandonar 'Supervivientes' per motius de salut. La jove, que el passat dijous va haver de ser evacuada de l'illa a causa dels vòmits i marejos que patia, va ser informada per Carlos Sobera, i  malgrat que va insistir en el fet que volia continuar amb la seva participació en el 'reality', finalment es va haver d'acomiadar de tots els seus companys i fer-se a la idea de tornar a Espanya.

Així les coses, sembla que finalment no es podran complir les paraules de Jordi González, que durant l'últim debat va assegurar que la jove es reincorporaria en breus perquè s'estava recuperant correctament. I és que, malauradament i segons recull 'El Confidencial', els últims informes mèdics van fer patent que Violeta necessita un tractament específic que tan sols li poden subministrar a Espanya.

«És millor que tornis a Espanya»

La decisió va suposar una autèntica sorpresa per a la concursant, que uns segons abans de saber que havia d'abandonar 'Supervivientes' afirmava el següent: «La veritat és que no hi ha color, em trobo moltíssim millor. Tinc les meves petites molèsties, però crec que en res puc tornar. Necessito dormir a terra».

Per aquest motiu, no li va agradar gens que Sobera li expliqués que «des de la teva arribada al concurs,  has hagut de ser tractada en diverses ocasions, però ara l'assumpte no és tan favorable com voldríem».

«Després de realitzar-te diverses proves, hem descobert que presentes un quadre que impedeix la teva continuïtat en el concurs. Un cop estabilitzada, i després de valorar totes les opcions, l'equip mèdic ha decidit que és millor que tornis a Espanya», concloïa el presentador.

Amb tot, Violeta durà a terme el viatge «sempre acompanyada d'un metge i un cirurgià, per si de cas hi hagués algun problema amb la teva vesícula». Per acabar, Sobera va voler dedicar-li unes paraules d'ànim: «Desitgem que la teva recuperació sigui tan ràpida com bona».

Violeta podria tornar a concursar l'any vinent

De res van servir les súpliques de l'exparticipant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. «Si us plau, queda res de concurs. No me'n puc anar ara, i menys per problemes en un òrgan tan petit que ni tan sols sabia que tenia», lamentava Violeta.

Però, com es van encarregar de repetir-li en diverses ocasions, la salut està per davant del concurs, motiu pel qual no li queda més remei que tornar a Espanya. No obstant això, Sobera li va voler deixar clar que «si et recuperes satisfactòriament, potser podries tornar, en qualsevol cas l'organització et pot assegurar una plaça en la pròxima edició».

Així les coses, i després de protagonitzar un acomiadament d'allò més emotiu amb Fabio, Violeta Magriñán va posar punt final a la seva participació a 'Supervivientes'.

També et pot interessar...