Alessandro Lequio confessa posar-se calent amb els gemecs de Violeta

La nit de passió dels concursants de 'Supervivientes' Fabio i Violeta està sent el centre dels comentaris de diversos programes de 'Telecinco'

Alessandro Lequio ha donat la seva opinió sobre els gemecs de Violeta
Alessandro Lequio ha donat la seva opinió sobre els gemecs de Violeta | TELECINCO

Les darreres hores del reality 'Supervivientes' s’han fet virals a causa de la nit que Violeta i Fabio han passat junts mantenint relacions sexuals. A més de no mostrar cap inconvenient en tenir al seu voltant als seus companys de supervivència, Violeta no va reprimir cap gemec i va muntar tot un espectacle de crits. A més a més, les càmeres del programa van estar enregistrant el moment fins que la jove parella va adonar-se de la seva presència i van intentar dissimular.

És per aquesta raó que les imatges de la parella han estat el centre d’atenció de diversos programes de 'Telecinco', com és el cas de 'El Programa de Ana Rosa', on el col·laborador Alessandro Lequio ha comentat la nit de passió sense pèls a la llengua, tot i que només ha tingut paraules per Violeta.

L'opinió de Lequio

Alessandro Lequio és conegut per tenir un caràcter directe i gens discret, i mai es guarda cap opinió. Respecte al fet succeït entre els supervivents Fabio i Violeta, el col·laborador ha volgut comentar el què ha passat entre els dos concursants.

Després de veure les imatges en el plató, Lequio no ha pogut mossegar-se la llengua i ha comentat el següent: «És cridanera la noia. Els gemecs m’encanten. A mi em posen calent». Davant d’aquesta inesperada reacció, Joaquín Prat ha assenyalat que només s’estava parlant de Violeta en aquella nit de passió descontrolada, i que Fabio, en canvi, no estava sent jutjat.

Lequio ha estat criticat pels seus companys per comentar només l'actitud apassionada de Violeta
Lequio ha estat criticat pels seus companys per comentar només l'actitud apassionada de Violeta | TELECINCO

 

Lequio s'ha afanyat a respondre: «Parlo d’ella perquè són els gemecs d’ella els que he escoltat i perquè a mi el que em posa calent són els gemecs d’una noia i no els d’un home. Què vols que et digui?».

La presentadora, Ana Rosa Quintana, ha volgut resoldre l’assumpte per finalitzar amb el programa, però Prat ha insistit a acusar a Lequio de parlar solament de Violeta: «És que Lequio està al·lucinant».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari