Manuel Valls confirma que es casa amb Susana Gallardo

El polític no ho ha pogut negar quan Antonio García Ferreras li ha preguntat per la seva pròxima boda a Barcelona

Manuel Valls
Tot i no tenir èxit en la seva aposta política, Manuel Valls si viu un gran moment sentimental | Cedida

Manuel Valls podria estar passant uns dies dolents si només penses en la seva política. El polític no va aconseguir els resultats esperats a les eleccions municipals i va ser el quart candidat més votat a Barcelona, obtenint sis regidors. Tot i això, sembla que la seva vida personal compensa aquesta mala notícia, ja que acaba de confirmar que es casarà amb Susana Gallardo. 

Al programa 'Al Rojo Vivo', Valls explicava que no tenia cap intenció de marxar de la que és «la meva ciutat i que estimo». Antonio García Ferreras li preguntava llavors: «Molt aviat es casarà a Barcelona?», i la seva resposta no podia ser més clara: «Veig que és vostè un periodista molt ben informat». Encara que afirmava que això no interessa «a milions de persones» no podia evitar admetre, amb un somriure als llavis, que «sóc feliç». 

Tercer matrimoni per Valls

Aquesta no serà la primera experiència nupcial de l'exprimer ministre francès. Manuel Valls ja va contraure matrimoni en dues ocasions. Primer va jurar amor etern a Nathalie Soulié, una mestra a la qual va conèixer mentre estudiava a la Sorbona. Després va començar una vida conjugal amb la coneguda violinista Anne Gravoin, que també va ser el seu primer amor abans de contraure matrimoni amb Soulié.

Manuel Valls i Susana Gallardo s'han deixat veure junts en més d'una ocasió | cedida

 

Per la seva banda, aquest tampoc serà el primer matrimoni per l'empresària catalana. Abans de conèixer Valls, Susana Gallardo va estar casada amb Alberto Palachi, conegut per ser el fundador i propietari de la firma de moda Pronovias. 

Menys d'un any de relació amorosa

La història d'amor entre Manuel Valls, de 56 anys, i Susana Gallardo, de 53, va començar fa poc menys d'un any. Tots dos es van conèixer a l'illa de Menorca l'estiu passat, com va publicar el seu dia la revista francesa 'Paris Match'. 

Al llarg dels mesos estivals es van deixar veure junts per l'illa balear i també per la ciutat de Marbella. El que es va iniciar com un romanç estiuenc, es va transformar en una relació d'amor estable amb el trasllat del polític a Barcelona. En els darrers mesos, la parella ha aparegut junta en més d'un esdeveniment a la ciutat comtal, com l'última entrega dels premis Planeta. 

També et pot interessar: 


Comentaris

envia el comentari