Susana Gallardo, l'empresària unionista que ha enamorat Manuel Valls

L’exministre francès i la seva nova parella han passejat el seu amor per Menorca i Marbella, convertint-se en portada de diversos mitjans nacionals i internacionals

Manuel Valls, possible futur candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona i exprimer ministre francès, s’ha enamorat d’una de les milionàries hereves dels laboratoris farmacèutics Almirall, Susana Gallardo. Aquesta dona de 53 anys ha format part del consell d’administració de Caixabank, de Criteria Corp i d’Abertis, i es configura com una de les fortunes més destacades de Catalunya, a banda de  ser una gran defensora de la unitat espanyola i, per tant, una de les veus més crítiques amb l’independentisme.

Gallardo va intentar votar diverses vegades sense èxit a l’1-O

Gallardo, de fet, es va fer molt coneguda arran l’1-O, ja que es va passejar per diversos col·legis electorals amb una bandera espanyola en un intent de votar diverses vegades, malgrat que va confessar al diari 'Vanitatis' que li va resultar impossible perquè després del primer cop el seu nom ja figurava en la llista de persones que havien votat.

Ara, la revista francesa ‘Paris Match’ s’ha fet ressò del romanç que Valls i Gallardo han iniciat aquest estiu, deixant-se veure per llocs emblemàtics de Menorca, i també per la ciutat malaguenya de Marbella. Probablement  el rebuig comú que expressen cap a l’independentisme es configura com un dels eixos més forts del seu amor, però què més sabem d’aquells que alguns consideren ‘la parella del moment’?

Gallardo, una tot-terreny en l’àmbit econòmic i una rica hereva

La vida de Valls no és cap secret, de fet va ser primer ministre de França de l’any 2014 fins al 2016, motiu pel qual sempre ha estat en el punt de mira dels mitjans. Però amb l’arribada  d’Emmanuel Macron al poder a mitjans del 2017, semblava que la carrera política de l’exministre havia arribat a la seva fi. No ha estat així, ja que la formació liderada per Albert Rivera  li ha proposat encapçalar la llista per l’alcaldia de Barcelonaen les eleccions de l’any vinent.

Pel que fa a Gallardo, és una llicenciada en Política i Economia per la universitat d’Oxford Brookes, al Regne Unit. No només això, ja que també compta amb un complement en  ‘Banking and Finance’ a la City of London Polytechnic, a banda de cursar el  Programa d’Alta Direcció en l’IESE Business School. És a dir, que es configura com un tot-terreny de les finances i l’economia, que ha arribat a treballar per al Banc d’Europa i a esdevenir l’assessora financera de REVELAM S.L.

Imatge de Susana Gallardo durant l'1-O
Imatge de Susana Gallardo durant l'1-O | Twitter

 

Aquest llarg currículum no sorprèn si tenim en compte que, com hem dit abans, és l’hereva dels coneguts laboratoris Almirall. Així doncs, actualment ocupa un càrrec en el consell assessor del Babson Collage, als EUA, i també en el de la Universitat Internacional de Catalunya. A més, forma part de la junta del Grup Landon, una societat que compta amb un capital social de, ni més ni menys, 95 milions d’euros.

Tots dos han estat casats amb anterioritat

Amb tot, Susana Gallardo i Manuel Valls es configuren com un clar exemple de la dita «Déu els cria, i ells s’ajunten», en esdevenir dues persones de gran influència i amb una fortuna aclaparadora. Però Valls no és el primer personatge important que ha enamorat Gallardo, ja que aquesta va estar casada amb el fundador de Pronovias, Alberto Palatchi,  de qui es va acabar separant fa uns anys.

Per la seva banda,  el polític català ha estat unit en matrimoni en dues ocasions: primer, amb Nathalie Soulié, una mestra a la qual va conèixer mentre estudiava a la Sorbona; i, després, amb la coneguda violinista Anne Gravoin, que també va ser el seu primer amor abans de contraure matrimoni amb Soulié. Per acabar, els mitjans francesos es van fer ressò d’un breu romanç amb una diputada del partit de Macron, la també francesa Olivia Grégoire.