Primer pla de Sandra Barneda somrient

Sandra Barneda presentarà 'Viva la vida' de Telecinco a l'estiu

La periodista catalana serà l'encarregada de conduir el magazín dels caps de setmana

La presentadora catalana Sandra Barneda presentarà a Telecinco el programa d'Emma García 'Viva la vida', que anteriorment era conduït per Toñi Moreno. D'aquesta manera la barcelonina torna a la televisió després d'uns mesos allunyada de la petita pantalla. La seva darrera aparició va ser al desembre de l'any passat, on conduïa el debat de 'GH VIP'.

Mesos d'absència

Un cop acabada l'edició del VIP, Gran Hermano va iniciar 'GH DÚO' on no va comptar amb Sandra Barneda. La catalana ha estat absent de la televisió des de llavors, ja que tampoc ha estat escollida per presentar cap programa de 'Supervivientes'. El reality ha apostat per la incorporació de Carlos Sobera, que complementa a Jorge Javier Vázquez i Jordi González, en comptes de Sandra Barneda com havia fet en edicions anteriors.

Aquest fet ha provocat molts rumors sobre la continuïtat de la periodista, que recentment s'ha fet 'youtuber', amb l'objectiu de mostrar al seu canal el que realment l'interessa.

La periodista Sandra Barneda obre un canal de Youtube amb un vídeo cada dijous | INSTAGRAM

Retorn de Sandra Barneda a la televisió

Molt s'ha especulat sobre el futur de Barneda, però per fi la catalana torna a la televisió rellevant Emma García durant aquest estiu. Per tant, 'Viva la vida' gaudirà de la dilatada experiència de la presentadora nascuda a Barcelona, que a banda de 'Supervivientes' i 'Gran Hermano VIP' també ha presentat altres programes com 'De Buena Ley' o 'Hable con Ellas'. El programa s'emet en directe tots els dissabtes i diumenges de 16:00 h a 21:00 h.

En aquest cas, Sandra Barneda només substituirà Emma García durant l'estiu, igual que ha fet amb 'El programa de Ana Rosa' en algunes ocasions, on l'habitual presentadora ha estat de vacances. Per tant, no serà la primera vegada que presenti un magazín.

Sandra Barneda durant una gala de 'GH VIP' | Telecinco

'Viva la vida' canvia de presentadora per tercer cop

El programa de 'Viva la Vida', inicialment presentat per Toñi Moreno, va patir el seu primer canvi de presentadora l'octubre del 2018, on Emma García va canviar 'Mujeres Hombres y Viveceversa' pel magazín dels caps de setmana, fent així un intercanvi de programes amb Toñi Moreno.

També et pot interessar...

  • Sandra Barneda i Nagore Robles, nova parella de Telecinco