Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plató de 'Supervivientes 2020'

Les anades i vingudes d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

La cantant segueix amb el seu descontent i les seves ganes d'abandonar 'Supervivientes'

Plató de 'Supervivientes 2020'
Isabel Pantoja durant una de les seves discussions a 'Supervivientes'  | Catalunya Diari

Isabel Pantoja torna a ser la principal protagonista de 'Supervivientes' i és que l'artista continua sorprenent amb les seves anades i vingudes. Ja han estat tres els cops que la cantant ha mostrat les seves ganes d'abandonar el concurs. Malgrat això, el programa sempre l'ha convençut per romandre una setmana més a l'illa.

La Pantoja sempre ha estat salvada per l'audiència, motiu que l'artista valora molt positivament i li permet agafar forces per aguantar a Hondures.  Les nominacions de Colate, estar lluny dels seus fills i no poder cuidar de la seva mare són les principals causes de la tristesa de la 'tonadillera'.

La sanció econòmica amenaça Isabel Pantoja

Un dels possibles motius pels quals l'artista no acaba abandonant és a causa de les greus penalitzacions que recauen sobre els concursants que abandonen el programa. Tots els presentadors de 'Supervivientes' han fet saber a la Pantoja de les greus conseqüències que suposa abandonar voluntàriament el programa, cal recordar que tots els participants firmen un contracte amb la productora abans de començar, que òbviament s'ha de complir.

A partir d'aquest avís, la 'tonadillera' sempre recula i aposta per quedar-se una setmana més, tot i que la seva actitud genera malestar entre els companys, ja que l'artista mostra desinterès i poques ganes per ajudar als companys en els reptes diaris.

Fronts oberts fora d'Hondures

A Isabel no li espera un bon ambient a casa seva, ja que els seus fills s'han declarat la guerra. Tant Kiko Rivera com Isa Pantoja s'han negat a dirigir-se la paraula a causa de les greus discussions que han tingut durant aquestes últimes setmanes, on el dj. ha culpat la seva germana de tenir males amistats i portar gent tòxica a casa seva. 

Està clar que quan acabi el concurs, Isabel Pantoja continuarà sent la principal protagonista  del panorama, ja que haurà d'intentar una reconciliació entre els seus fills, que avui dia sembla molt difícil. El bon ambient a Cantora s'ha acabat.

 

També et pot interessar...