Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja demana als seus fans el suport per romandre a l'illa

Isabel Pantoja demana ajuda per quedar-se a ‘Supervivientes’

La mare de Kiko Rivera ha fet una crida als seus seguidors per romandre a l’illa d’Hondures després d’haver anunciat la seva voluntat de tornar a casa

Isabel Pantoja demana als seus fans el suport per romandre a l'illa
Isabel Pantoja demana als seus fans el suport per romandre a l'illa | TELECINCO

 

Fa una setmana Isabel Pantoja es mostrava visiblement desanimada i insistia en la seva voluntat per abandonar l’illa d’Hondures per tornar a casa amb la seva família. Després d’aquesta baixa d’ànims, sembla que la mare de Kiko Rivera ha recuperat forces i ha fet equip amb la seva companya de convivència, Chelo García Cortés.

Les dues concursants no tenen cap intenció d’integrar-se a la resta d’integrants del reality, i ara tornen a estar nominades.  Amb el temps que porten sobrevivint a Hondures, fa la impressió que les dues siguin de manera perpètua les nominades de cada setmana.

Isabel i Chelo s'uneixen i no s'integren en el grup
Isabel i Chelo s'uneixen i no s'integren en el grup | TELECINCO

 

Sent plenament conscient del seu poder d’influència sobre els seus fans i seguidors del programa, Isabel Pantoja està fent servir aquest privilegi per aconseguir el suport necessari per romandre a l’illa: «Aquest missatge és per als meus éssers estimats, la meva mare, els meus fills, tota la meva família, els meus amics als quals estimo amb tota la meva ànima, que són cinc o sis però amb això m’és suficient, als meus fans, a Espanya sencera perquè m’ha salvat... Que us estimo amb tot el meu cor, que us estimo, que us porto a la meva ànima», comentava la cantant a través d’unes paraules d’agraïment.

«Gràcies a vosaltres seguiré aquí i intentaré no defraudar-vos, encara que faci de dinar, canti i balli, el que faci falta. Heu de continuar recolzant-me perquè ara no me’n vull anar per moltes coses: Per vosaltres i per mi, perquè vull demostrar-me a mi mateixa que jo sí que puc», continuava dient Isabel Pantoja amb el seu caràcter propi.

Isabel Pantoja va tornar a ser nominada directament per Colate
Isabel Pantoja va tornar a ser nominada directament per Colate | TELECINCO

 

Aquesta crida als seus fans és fruit també del fet que la Pantoja coneix la seva implicació en el reality, i sovint el seu esforç durant les proves ha estat mínim a través d’excuses o simplement sense intentar-ho.  Aquest desinterès en la realització dels reptes està sent molt criticat a les xarxes socials com una prova del seu favoritisme dins el programa.

D’altra banda, Isabel Pantoja sap que els espectadors i la productora de ‘Supervivientes 2019’ volen que continuï sobrevivint a l’illa d’Hondures, tot i no haver demostrat gaire entusiasme en les tasques de supervivència. «Potser no puc fer totes les proves però jo sí que puc estar aquí», afirmava la mare de Chabelita.

També et pot interessar...