Imagen de Toñi Moreno y Rosana

Enxampen Toñi Moreno i Rosana petonejant-se pels carrers de Madrid

La presentadora va ser durant molts anys parella de la també periodista de TVE María Casado

Toñi Moreno i Rosana ja no amaguen el seu amor. I és que després dels rumors que relacionaven a la presentadora de 'MYHYV' i la famosa cantant canària, finalment la revista 'Rumore' ha aconseguit les imatges que confirmen la seva relació.

Tal com es desprèn del reportatge, Moreno i Rosana van gaudir d'un bonic dia després d'anar de compres pel centre de Madrid i dinar en un restaurant italià.  Precisament en sortir del restaurant, les dues enamorades es van mostrar més afectuoses que mai pels carrers del centre de la ciutat i, fins i tot, es van poder veure fent-se petons i abraçades.

Una relació de la qual tothom sospitava

D'aquesta manera, es confirma que realment ambdues han formalitzat una relació d'amor de la qual tothom sospitava però ningú confirmava. De fet, han estat diverses les fotografies les quals ha publicat Moreno en el seu perfil d'Instagram amb Rosana. Una de les últimes va ser a la Fira d'Abril de Sevilla, on la canària no va dubtar en viatjar i gaudir de la festa i la seva parella rodejades d'amics.

Moreno va ser durant molts anys parella de la també periodista de TVE María Casado i, des que es van separar, no se li havia relacionat amb ningú més. Ara sí, es pot confirmar que Moreno i Rosana han començat una història sentimental que, segons les primeres imatges i impressionants, omple a les dues de felicitats.

 

També et poden interessar...