Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toñi Moreno

Toñi Moreno confessa que està novament enamorada

La presentadora andalusa va obrir una tanda de preguntes a les xarxes socials i va reconèixer que el seu cor estava ocupat

Toñi Moreno
Toñi Moreno és la presentadora de 'MYHYV' | Cuatro

 

Després de la tempesta sempre arriba la calma i sembla que a Toñi Moreno, per fi, li ha arribat el seu moment. Una vegada superat el tràngol que va haver de passar en abandonar el programa 'Viva la vida' de Telecinco, i de l'inici de la seva nova etapa a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' de Cuatro, Moreno, ara, somriu a la vida.

Està clar que el seu bon humor traspassa la pantalla, tant de la televisió, com de les xarxes socials en les quals està sempre molt activa. En especial, en el seu perfil d'Instagram on acostuma a penjar cada dia alguna fotografia o història sobre la seva rutina. Però fa pocs dies la presentadora va anar més enllà i va deixar via lliure als seus seguidors perquè li preguntessin el que volguessin. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Via lliure de preguntes als seus seguidors

Moreno va emprar la típica eina d'Instagram que permet que la gent et faci preguntes i, després tu, contestar-les. Bé, doncs va ser gràcies a aquest joc que s'ha pogut saber que el motiu del somriure constant de Moreno té noms i cognoms.  Era gairebé inevitable no endevinar que algun dels seus seguidors li preguntaria sobre si estava enamorada, i així va ser. 

A més a més, la pregunta no deixava lloc al dubte o a les dobles interpretacions o respostes i li especificava a Moreno que no era vàlid respondre que estava enamorada de la vida. La presentadora andalusa no s'ho va pensar dues vegades i va dir: «A mi també em dona molt coratge que em responguin això quan ho pregunto jo a les entrevistes. Jajajaja. Sí, sí que ho estic». 

  • També et pot interessar: Toñi Moreno: «Vaig pensar que professionalment estava morta»

La cantant Rosana podria ser la seva parella

Davant aquesta contundent i clara resposta de Moreno, ara són moltes les veus i mirades que tracten d'esbrinar per qui està ocupat el seu cor. Cal recordar que Moreno va ser parella de la presentadora d'informatius de TVE María Casado i que, des de llavors, ja no se li ha tornat a relacionar amb ningú més. 

No obstant això, algunes persones apunten a la possibilitat que la cantant canària Rosana podria ser la persona responsable de la felicitat de l'andalusa. Les especulacions no són envà, ja que és pública la bona relació que mantenen a través de la publicació de fotografies i de l'intercanvi gairebé constant de missatges a les xarxes socials. Sigui com sigui, el cert és que Moreno està feliç, i això es nota.

Toñi Moreno i Rosana
Toñi Moreno i Rosana acostumen a enviar-se missatges a través de les xarxes socials | INSTAGRAM

 

  • També et pot interessar: Toñi Moreno demana ajuda desesperada als seus seguidors en perdre la maleta