María Patiño i la seva faceta com a actriu i ballarina

María Patiño: «Em sembla molt eròtic veure a una persona tacada de fang»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha fet aquestes declaracions mentre parlaven de la coneguda prova de 'Supervivientes'

María Patiño està plena de sorpreses. La setmana passada, amb l’estrena de ‘Supervivientes’, els col·laboradors de ‘Sálvame’ es trobaven a plató comentant l’inici del programa i amb ell, de la primera prova en la lluita per aconseguir privilegis durant la primera setmana del concurs.

Aquesta prova consistia en una lluita de fang entre els concursants que ha despertat la curiositat de l’audiència i dels col·laboradors del programa; Gema López admetia:«Em moro per veure Isabel Pantoja plena de fang». Aprofitant l'ocasió, María Patiño revelava una de les seves fantasies sexuals més ocultes, i confessava: «Jo trobo súper eròtic veure una persona embrutada de fang». Així s’entén que la presentadora sigui molt fan de les terres canàries i que visiti l’illa de Fuerteventura, famosa per les seves arenes i banys de fang, a la mínima ocasió que tingui.

 

Carlota Corredera
Carlota Corredera li proposa a Patiño omplir-se de fang | TELECINCO

 

Carlota Corredera li llança una proposta

Carlota Corredera no sabia com reaccionar a la confessió que acabava de fer la col·laboradora i tot i que li va semblar una mica curiós, no va dubtar en proposar-li una cosa: «Si et sembla eròtic, no hi haurà fang a Espanya que no pugui arribar aquí».

D’aquesta manera, li llançava un repte a María Patiño, que en lloc de fer-se enrere i avergonyir-se, va decidir seguir-li la broma a la presentadora i comprometre’s a omplir-se de fang si el programa així ho requeria: «em comprometo públicament a tirar-me al fang» va dir, davant l’estupefacció dels seus companys.

Carlos Lozano i Isabel Pantoja protagonitzen un fort enfrontament
Carlos Lozano i Isabel Pantoja protagonitzen un fort enfrontament | Telecinco

 

Isabel Pantoja i Carlos Lozano s'enfronten a 'Supervivientes'

L'origen del conflicte entre Isabel Pantoja i Carlos Lozano va ser un comentari que aquest havia fet sobre la relació que hi havia entre Chelo i Pantoja a 'Supervivientes'. Lozano va insinuar que Chelo seguia a Isabel per l'illa per fer-li la pilota de forma exagerada. 

Davant aquestes acusacions i després que Carlos es posés a imitar la suposada actitut de Chelo, la mare de Kiko Rivera no va poder quedar-se callada i va criticar la relació que mantenien Mónica Hoyos i el presentador: «A vegades li dius Moni i d'altres, amor meu».