Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Discusión entre Carlos Lozano e Isabel Pantoja

Dur enfrontament entre Isabel Pantoja i Carlos Lozano a 'Supervivientes'

La cantant i el presentador van protagonitzar un dels moments més tensos del programa

Discusión entre Carlos Lozano e Isabel Pantoja
Fort enfrontament entre Carlos Lozano i Isabel Pantoja | Telecinco  

Fa pocs dies que 'Supervivientes' ha donat el seu tret de sortida, però les desavinences entre els concursants ja comencen a fer-se visibles. Aquest fet era d'esperar, ja que l'espai compta amb participants amb un fort caràcter que poden donar molt joc al concurs.

L'origen del conflicte

Un dels primers moments tensos d'aquesta edició de 'Supervivientes' es va poder veure en directe durant l'espai 'Conexión Honduras', el qual compta amb Jordi González com a presentador. Els fets es remunten a un comentari de Carlos Lozano en relació amb la bona sintonia que hi havia entre Chelo i Pantoja. Però lluny de referir-se a elles com dues grans amigues, el presentador va insinuar que la col·laboradora de 'Sálvame' seguia a tot arreu a la cantant i que li feia la pilota de manera exagerada.

Davant d'aquestes acusacions, Isabel no va dubtar en reaccionar i va dir el següent a Carlos. «Però de què estàs parlant?». Aquestes paraules no van fer que Lozano demanés disculpes a la mare de Kiko Rivera, ja que va optar per imitar la suposada actitud de Chelo. En aquesta ocasió, Pantoja no va poder quedar-se callada i va posar sobre la taula la relació que existia entre Mónica Hoyos i el presentador. «A vegades li dius Moni i d'altres, amor meu», va dir. I ell es va justificar deixant clar que era la seva manera de parlar.

Segona ronda d'acusacions

Mónica Hoyos e Isabel Pantoja discutiendo
Discussió entre Mónica Hoyos i Isabel Pantoja | Telecinco  

Després d'aquest segon enfrontament, l'ambient es va començar a escalfar. Per la seva part, la cantant li va exclamar la següent frase. «Però qui et penses que ets tu?» i Lozano va respondre amb aquest argument.«No em crec res, jo només dic el que penso de vosaltres de la mateixa manera que tu dius el que penses de mi».

Finalment, alguns dels seus companys van decidir intervenir a la discussió però aquest fet només va fer que el conflicte anés a més. Aquest va ser el cas de Chelo, que va retreure al presentador que des que havien arribat a l'illa estava «insuportable». D'altra banda, Mónica Hoyos també va dir la seva per tal de defensar-se de les anteriors acusacions on es parlava d'ella.