Mónica Hoyos

Mónica Hoyos ha vetat a Miriam Saavedra a 'Supervivientes'

L'exparella de Carlos Lozano no vol tornar a protagonitzar els enfrontaments que van tenir a 'GH Vip'

Després dels suposats privilegis d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes', arriben els vetos de Mónica Hoyos.  Segons ha explicat aquesta setmana la periodista de 'El Programa de Ana Rosa', Marta Riesco, l'exparella de Carlos Lozano, també concursant d'aquesta nova edició del programa de Telecinco, hauria demanat a la direcció vetar a la que fou parella de Lozano, Miriam Saavedra.

Cal recordar que ambdues van protagonitzar durs enfrontaments durant la darrera edició de 'GH Vip', la qual, va acabar guanyant Saavedra. Per tant, amb l'objectiu de no tornar a veure's les cares, Hoyos hauria vetat a Saavedra a l'illa i en els programes a Madrid en els que ella estigui present.  De no ser així, va afirmar la periodista Riesco, Hoyos es plantejava la possibilitat de no anar a 'Supervivientes'.

Joaquín Prat posa en dubte la petició de Hoyos

Finalment, tant Lozano com Hoyos, que junts tenen una filla en comú fruit de la seva relació sentimental, han decidit participar en un dels programes estrella de Mediaset. Per tant, tot fa pensar que la direcció ha fet cas a les peticions de Hoyos. No obstant això, no pensa el mateix Joaquín Prat, qui va assegurar a Riesco que el programa no accepta cap mena de veto i, menys, per part de cap concursant. 

A més a més, explicaven al programa, una cosa és que Hoyos no vulgui veure a Saavedra, però cal no oblidar que és possible que sí que ho faci Lozano.  Sigui com sigui, el cert és que Hoyos ja no s'ho pot pensar més, ja que els concursants ja han passat la seva primera nit a Hondures després que el programa donés el seu tret de sortida la passada nit de dijous.

Ja ha començat una de les edicions més esperades de 'Supervivientes'

Sens dubte, la nit va tenir dos moments estrella. El primer va ser quan Jorge Javier Vázquez va reaparèixer al plató després d'estar unes setmanes allunyat dels focus a causa de l'ictus que va patir. El públic el va rebre amb un fort i reconfortant aplaudiment que li va fer recordar que, després de tot el passat, aquella és la seva casa i el seu hàbitat natural. El segon moment més esperat de la nit va ser l'aparició d'Isabel Pantoja i el seu salt de l'helicòpter. La Pantoja no va fallar i, els seus fills Kiko RiveraChabelita, tampoc, ja que els dos van estar presents al plató per dir-li a la seva mare quant l'estimaven.

Joaquín Prat i Marta Riesco
La periodista Marta Riesco es va reunir amb Mónica Hoyos | TELECINCO