YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Carlota Corredera assegura que Terelu fa temps que no està a gust a 'Sálvame'

La filla gran de María Teresa Campos no ha pogut aguantar les crítiques cap a la seva germana, Carmen Borrego

CarloCarlota Corredera
Carlota Corredera va mostrar el seu suport a Terelu | TELECINCO

Terelu Campos no està passant per un bon moment. I ja no només pel seu estat de salut, sinó per la seva feina com a col·laboradora de 'Sálvame'. A la filla gran de María Teresa Campos sempre li ha costat més que als seus companys adaptar-se a aquesta tipologia de programa on sembla que tot s'hi val.

Ara bé, aquestes darreres setmanes han suposat la gota que han vessat el vas de la seva paciència. Controlar els fronts que anava obrint la seva germana, Carmen Borrego, ha estat massa responsabilitat familiar i moral per a Terelu. Tant que aquesta setmana va abandonar el programa de Telecinco feta un mas de llàgrimes que, deixaven intuir, que és possible que no torni més, tal com explica 'La Coctelera'. 

La defensa de Carlota Corredera

Però tot i que Terelu se senti a vegades en territori hostil al plató de 'Sálvame', el cert és que hi ha companys que l'aprecien molt i que, en aquests durs moments, han volgut mostrar el seu suport. Una d'elles ha estat la presentadora Carlota Corredera, que ella mateixa ha confessat tenir una bona relació amb las Campos per haver treballat durant anys amb elles.

«Crec que Terelu fa temps que està a disgust aquí. Si realment no necessités la feina, no vindria, perquè fa temps que no està bé, independentment de l'enorme pes que ha suposat tot el relacionat amb la salut», va explicar Corredera. Tanmateix, Corredera considera que Terelu no se sentia lliure per actuar ni per dir el què pensava en cada moment durant els seus dies de feina al programa.

Terelu Campos
Terelu Campos va abandonar el plató feta un mar de llàgrimes | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Terelu Campos plora les crítiques cap a la seva germana, Carmen Borrego

Les crítiques constants han superat a Terelu

No obstant això, i amb l'esperança que s'ho repensi i torni a donar la cara davant les càmeres, Corredera va dir que: «M'estranyaria que deixés el programa, i no m'agradaria que marxés». Però una cosa és el que vulgui Corredera i, una altra, el que Terelu pugui aguantar de més. 

De fet, cal recordar que fa unes setmanes ja va haver d'aguantar fortes crítiques de companys com Kiko Hernández per l'operació d'estètica de la seva germana. Ara, després del pas de Borrego per 'Sálvame Okupa', les preocupacions i el malestar de Terelu han anat en augment fins a plantejar-se abandonar el programa per sempre.

Las Campos
Un dels problemes de Terelu al programa és la seva germana, Carmen Borrego | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Terelu no aguanta més la pressió i abandona 'Sálvame'

Comentaris

envia el comentari