URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Verdeliss està d'estrena: presenta la seva filla Miren i la seva nova casa

La youtuber més famosa de Pamplona està a punt d'abandonar el seu pis de protecció oficial i començar una nova etapa amb la seva família de set fills
Verdeliss estrena un nou habitatge | INSTAGRAM

 

A la youtuber Estefanía Unzu, o més coneguda com a Verdeliss, li ha canviat la vida. En alguna ocasió ha recordat com es va començar a crear la família que avui en dia tenen. Els inicis no van ser fàcils, ja que vivien a Madrid, el seu home, Aritz, treballava i estava durant la setmana a Pamplona i ella feia torns de nit a l'hospital on treballava com a infermera.

 

Però les adversitats els van fer més forts fins a arribar a la gran família amb set fills que tenen actualment. I per si tot això fos poc, Verdeliss està a punt d'estrenar la casa dels somnis que, aquesta mateixa setmana, ha presentat a la revista 'Lecturas'. Es tracta d'un terreny de 600 metres, 360 edificats i, si se sumen el magatzem, les terrasses i el traster, arriben fins al voltant dels 475 metres quadrats.

 

 

Abandonen el seu pis de protecció oficial

La família navarresa més famosa d'Internet, ha decidit abandonar el seu pis de protecció oficial, per una enorme casa modular amb set habitacions i ubicada en una urbanització residencial de Pamplona. «Aquesta casa és un somni, aquí és on ens veiem de vellets i portant a néts. Té set habitacions, però, de moment, no les utilitzarem totes», explica. Pel que s'ha pogut veure de la casa, no hi ha dubte que és envejable la gran quantitat d'espai i de llum que desprèn.

 

En aquest sentit, ella mateixa ha explicat que, precisament, que entri bé la llum era un requisit indispensable, ja que «influeix molt en l'estat anímic». La família Verdeliss espera amb ganes ultimar els darrers detalls per a poder fer efectiu el trasllat a la seva nova vida, tot i que ha confessat que, en certa manera, els hi fa molta llàstima abandonar el seu actual pis, ja que és en el qual van començar a crear la gran família que avui tenen. No obstant això, la decisió ja està presa i, de moment, el llogaran amb el govern de la comunitat de Navarra, ja que, com hem dit anteriorment, es tracta d'un habitatge de protecció oficial. 

 

 

L'aventura d'una filla prematura

Verdeliss encara aquesta última etapa abans de la mudança amb il·lusió, sobretot, després dels dos mesos que han hagut de passar amb el seu home a Madrid a causa del naixement prematur de la seva sèptima filla, Miren. La nena va néixer abans dels set mesos de gestació i, a causa del seu ingrés en un hospital madrileny, la família ha hagut de separar-se durant dos mesos.

 

Després de la tempesta, però, sempre arriba la calma, i ara fa ja unes setmanes que la família torna a estar unida a Pamplona i preparats per a començar a caminar junts en aquest nou projecte ja conegut com a #CasaVerdeliss.