Verdeliss estrena un nou habitatge

Verdeliss està d'estrena: presenta la seva filla Miren i la seva nova casa

La youtuber més famosa de Pamplona està a punt d'abandonar el seu pis de protecció oficial i començar una nova etapa amb la seva família de set fills

A la youtuber Estefanía Unzu, o més coneguda com a Verdeliss, li ha canviat la vida. En alguna ocasió ha recordat com es va començar a crear la família que avui en dia tenen. Els inicis no van ser fàcils, ja que vivien a Madrid, el seu home, Aritz, treballava i estava durant la setmana a Pamplona i ella feia torns de nit a l'hospital on treballava com a infermera. 

Però les adversitats els van fer més forts fins a arribar a la gran família amb set fills que tenen actualment. I per si tot això fos poc, Verdeliss està a punt d'estrenar la casa dels somnis que, aquesta mateixa setmana, ha presentat a la revista 'Lecturas'. Es tracta d'un terreny de 600 metres, 360 edificats i, si se sumen el magatzem, les terrasses i el traster, arriben fins al voltant dels 475 metres quadrats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué nervios os han entrado por ver #CasaVerdeliss !!! Ha avanzado mucho, sí !!! Aquí Aritz me hizo una foto, con mi pin Miren, justo cuando estaba @leroymerlines montado el armario empotrado (recomendadísimo!!! Un trabajo exquisito, desde el proyecto que hicimos sobre plano con ellos, a la colocación de 10 y de unas calidades maravillosas) ...por eso faltaba una puerta jeje! Esta zona, es una de las que visualicé “muy mucho” cuando soñaba nuestro hogar. Quería una barandilla tan larga como toda la altura de los pisos, para garantizar la seguridad de los peques. Es 100% artesanal, obra de un herrero!!! Por otro lado, el Vélux en lo alto del techo para aportar luz a la zona de la escalera, que tiende siempre a estar en penumbra. Por último, era imprescindible aprovechar el hueco bajo escalera con cantidad de almacenaje, pues este espacio irá destinado al lugar de juego de los hermanitos. Y el resultado es...mejor de lo que esperábamos!!! Parece una escultura y es tan único, tan personal No podemos esperar a enseñaros todo...como os cuento, voy a subir algún contenido más a Youtube de la etapa en Madrid para no quedar muy desfasados yyyy empiezo a inundar nuestro baulcito de recuerdos en vídeo con la evolución de #CasaVerdeliss, antes/después y cantidad de reacciones con nuestros hijos que ya comenzamos a disfrutar. Gracias por estar siempre en cada momento de nuestra vida, en los altos y en los bajos...ahora toca sonreír #Verdeliss #IdeasConVida

Una publicación compartida de verdeliss (@verdeliss) el

Abandonen el seu pis de protecció oficial

La família navarresa més famosa d'Internet, ha decidit abandonar el seu pis de protecció oficial, per una enorme casa modular amb set habitacions i ubicada en una urbanització residencial de Pamplona.  «Aquesta casa és un somni, aquí és on ens veiem de vellets i portant a néts. Té set habitacions, però, de moment, no les utilitzarem totes», explica. Pel que s'ha pogut veure de la casa, no hi ha dubte que és envejable la gran quantitat d'espai i de llum que desprèn.

En aquest sentit, ella mateixa ha explicat que, precisament, que entri bé la llum era un requisit indispensable, ja que «influeix molt en l'estat anímic». La família Verdeliss espera amb ganes ultimar els darrers detalls per a poder fer efectiu el trasllat a la seva nova vida, tot i que ha confessat que, en certa manera, els hi fa molta llàstima abandonar el seu actual pis, ja que és en el qual van començar a crear la gran família que avui tenen. No obstant això, la decisió ja està presa i, de moment, el llogaran amb el govern de la comunitat de Navarra, ja que, com hem dit anteriorment, es tracta d'un habitatge de protecció oficial. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Venga vaaaa!!! Ahora estoy editando vídeo del hospital (esta noche todos a Youtube jeje!) y he pensado, que a partir de ahora, voy a intercalar contenidos con #CasaVerdeliss . Quien quiera ver avances, que levante la mano A la votación popular de tirador botón vs tirador alargado, que sepáis que estuvo bastante igualado...y terminó por ganar mi preferido Ni tan mal, eh! Literal, esta zona del recibidor es un sueño, como todos los armarios empotrados y puertas de @leroymerlines , qué trabajo tan fino Ay qué emoción por favor, como os enamoréis igual que nosotros de la casa, no vais a poder dormir pensando en la mudanza (ok, un bebé recién nacido tampoco ayuda) #Verdeliss #ideasconvida

Una publicación compartida de verdeliss (@verdeliss) el

L'aventura d'una filla prematura

Verdeliss encara aquesta última etapa abans de la mudança amb il·lusió, sobretot, després dels dos mesos que han hagut de passar amb el seu home a Madrid a causa del naixement prematur de la seva sèptima filla, Miren. La nena va néixer abans dels set mesos de gestació i, a causa del seu ingrés en un hospital madrileny, la família ha hagut de separar-se durant dos mesos.

Després de la tempesta, però, sempre arriba la calma, i ara fa ja unes setmanes que la família torna a estar unida a Pamplona i preparats per a començar a caminar junts en aquest nou projecte ja conegut com a #CasaVerdeliss.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Más bonita no la hay... #Miren #HappyBaby

Una publicación compartida de verdeliss (@verdeliss) el