Dieg oMatamoros ha parlat de l'actual  parella del seu pare

Diego Matamoros afirma que la parella del seu pare va intentar estar amb ell

El fill de Kiko Matamoros ha confessat que la parella actual del seu pare, Marta López, va intentar tenir alguna cosa amb ell fa tres anys

Kiko Matamoros acaba de fer oficial la seva nova relació al cap de pocs dies d’haver-ho deixat amb la seva anterior parella, Cristina Pujol. Recordem que amb Cristina Pujol ha estat a penes 4 mesos i que en aquest poc temps, la parella ha arribat a afirmar que es casarien i que no els importaria tenir fills. Des que trenqués el seu matrimoni amb Makoke després de 20 anys, el col·laborador de ‘Sálvame’ no surt d’una relació que ja se'n fica en una altra, i l'afortunada ara és una jove model que es diu Marta López.

 

 

El seu fill Diego, ja la coneixia d'abans

Després de dies de rumors, el col·laborador decidia confirmar la seva relació publicant en el seu Instagram una fotografia de Marta López, la noia amb qui està començant una relació i que té 22 anys.

 

Aquesta noia es dedica al món de la moda i en principi és totalment desconeguda, o almenys ho és per a la majoria de persones. La sorpresa ha vingut quan el fill de Kiko Matamoros, Diego, ha reconegut que ell ja la coneixia, ja que fa un temps va intentar tenir una relació amb ell. Les declaracions no han deixat ningú indiferent en pronunciar-se Diego sobre l’actual parella del seu pare: «El que més m’ha sorprès ha estat la noia en si, perquè Marta, fa tres anys va intentar tenir alguna cosa amb mi».

 

Kiko Matamoros pateix glaucoma en els dos ulls
Kiko Matamoros té una vida amorosa bastant agitada | TELECINCO

 

La cosa però, no ha quedat aquí, ja que el jove Matamoros ha volgut donar la seva opinió: «Ja fa un temps que està rascant i ha arribat fins al senyor Matamoros. (...) Jo no tinc res en contra de les persones que busquen amor en una persona més gran o més jove, però crec que, en aquest cas, a ella se li veu des de lluny que el que busca és un cognom».

El fill del col·laborador també s’ha referit al seu pare, i ha intentat analitzar la situació que està vivint: «Està intentant vendre que és feliç, que està amb una noia jove i guapa… Però crec que a final, això el que denota és que està més sol que un mussol i que li aguanten poc les persones que són de la seva edat».