Forta discussió entre Cristina Tárrega i Alessandro Lequio

La periodista va confessar haver passat por durant l’enfrontament que va protagonitzar amb el col·laborador italià

Cristina Tárrega s'enfronta amb Alessandro Lequio
Cristina Tárrega s'enfronta amb Alessandro Lequio | TELECINCO

Dos col·laboradors de Telecinco han protagonitzat un dur enfrontament durant la secció del cor d''El Programa de Ana Rosa' quan es debatia sobre la participació d'Isabel Pantoja en la pròxima edició de 'Supervivientes'. Cristina Tárrega, amiga de la cantant, i Alessandro Lequio han apujat molt el to de la discussió deixant bocabadats a la resta de companys.

Picabaralla entre Lequio i Tárrega

En el grup de col·laboradors de la secció del cor d’‘El Programa de Ana Rosa’, ens trobem a una gran amiga i defensora d’Isabel Pantoja. Es tracta de Cristina Tárrega, qui manté una gran relació amb la cantant i sempre li ha mostrat el seu suport, com per exemple l’any passat, quan després que Isabel Pantoja acabés el seu tancament voluntari per tot el que li havia passat, la periodista va confessar: «Conec a Isabel des de fa molts anys, a ella i al seu germà Agustín, des del meu període a la ràdio».

Cristina Tárrega i Isabel Pantoja mantenen una gran relació
Cristina Tárrega i Isabel Pantoja mantenen una gran relació | INSTAGRAM

 

I per una altra banda, tenim a Alessandro Lequio, a qui li agrada protagonitzar discussions i disputes en qualsevol debat que es tracti als platós. Aquesta vegada, el col·laborador va iniciar la discussió afirmant el següent, sobre la cantant: «Isabel Pantoja creu que ho té tot controlat. Amb el seu paper a l’illa, els seus defensors als platós…però s’oblida que va a un ‘reality’ i en un ‘reality’ hi ha sorpreses».

Tárrega no es va poder mossegar la llengua i li va contestar: «Potser qui se sorprèn ets tu». A més, va aprofitar per dubtar de la credibilitat dels seus comentaris, recordant-li que ell mateix no donava ni un duro per la relació entre Kiko Rivera i Irene Rosales al concurs de ‘GH DÚO’ i que inclús va dir que trencarien abans de sortir de la casa de Guadalix.

Lequio contraataca

Com no podia ser d’una altra manera, Alessandro Lequio no es va quedar callat, i va respondre a la periodista molt enfadat i ofès: «Ahhh buenoooo. Si ara entrem amb les prediccions, m’ho has posat en safata. Quan es va saber que aquesta senyora aniria a ‘Supervivientes’, tu vas sortir, com sempre, dient ‘he parlat amb Pantoja i no anirà a SV’. Fins i tot ho vas repetir el divendres! De què vas donant-me lliçons?».

La reacció que va tenir Lequio va ser molt desproporcionada, i els seus companys de plató van quedar al·lucinats de la seva actitud. De la mateixa manera estava Cristina, qui li va repetir diverses vegades: «Tens els ulls ensangonats! És clar que jo parlo amb ella, però parlo de temes professionals!». A més, veient que la situació no es calmava, la periodista va voler enviar un missatge a la direcció del programa: «se li omplen els ulls de sang, em fa por la tensió».

Tárrega y Lequio discuteixen en directe
Tárrega y Lequio discuteixen en directe | TELECINCO

 

En aquell moment, Lequio va intentar buscar suport en una de les companyes de plató perquè confirmés l’error de Cristina que ell havia comentat. Aquesta acció va ser criticada per Cristina que els va titllar de «parella de discoteca», descripció que Lequio li va contestar taxativament: «El que passa és que nosaltres anem a les reunions i tu no». L’enfrontament entre els dos va acabar amb unes dures paraules de Cristina a Lequio: «Ets molt 'cutre' per ser un comte, o duc, o marquès».


Comentaris

envia el comentari