Isabel Pantoja

Isabel Pantoja demana poder tenyir-se el cabell a 'Supervivientes'

Segons Kiko Hernández també hauria demanat saber l'estat de salut de la seva mare durant el concurs

L'edició de 'Supervivientes' d'enguany està feta a mida. A mida per Isabel PantojaSón ja moltes les veus que asseguren que el contracte que hauria signat la cantant amb Mediaset és el més car de la història. Ara bé, si hi ha una cosa que no es pot pagar amb diners, la Pantoja també ho vol.

Segons ha explicat el col·laborador de 'Sálvame'Kiko Hernández, la cantant hauria demanat com a condició per a participar en el programa poder tenyir-se el cabell.  Per tots és coneguda la llarga, abundant i negra cabellera de la Pantoja, sens dubte, és un segell d'identitat que no vol perdre ni tan sols en un programa de supervivència.

 

Una altra condició: saber de la seva mare

De ser certa aquesta petició, tot apunta al fet que Telecinco hagi acceptat el reclam de la cantant, ja que, de fet, ja es troba a Hondures disposada a iniciar una de les aventures més grans de la seva vida. Però aquí no es queda la cosa. La Pantoja, posada a demanar, va exigir que se l'informés periòdicament de l'estat de salut de la seva mare, la senyora Ana. 

A més a més, va sol·licitar que, en el cas que la Pantoja hagués d'abandonar el programa per un problema greu de salut de la seva mare, no es veiés obligada a pagar la clàusula per abandonament que estipula la direcció.  Aquests certs privilegis per sobre de la resta de participants en aquesta edició del programa, no ha agradat a tothom i a 'Sálvame', el plató es va dividir en dos: els que defensen les condicions de la Pantoja i els que no. 

Diversitat d'opinions sobre la petició de la Pantoja

Lydia Lozano va ser una de les més crítiques amb les peticions de la cantant, ja que considera que si es va a concurs d'aquesta tipologia, s'ha d'anar amb totes les conseqüències. D'altra banda, altres col·laboradors es conformaven en veure a la Pantoja a l'illa, que ja és molt. Una altra de les detractores dels suposats privilegis de la popular concursant ha estat Dulce, també exconcursant de 'Supervivientes' i, fa molts anys, assistenta de la casa dels Pantoja.

Tot i la diversitat d'opinions, està clar que qui mana és la mateixa Pantoja i a ningú li queda dubte que, amb privilegis o sense, la seva participació a Hondures donarà molt a parlar.

Isabel Pantoja
Isabel Pantoja abans de marxar a Hondures | TELECINCO