Laura Escanes pateix un mareig en públic a causa del seu embaràs

La parella de Risto Mejide es trobava visitant el Templo de Debod, a Madrid, quan es va sentir indisposada

Laura Escanes
Laura Escanes està embarassada d'una nena | INSTAGRAM

L'embaràs és un dels moments més bonics per a la vida d'una dona. Això sí, si et trobes bé. I Laura Escanes, dona de Risto Mejide, està passant per uns complicats primers mesos de gestació en relació al seu estat de salut. Fa unes setmanes, Escanes comentava entre els seus seguidors que patia les típiques nàusees d'embarassada, fet que genera molèsties i malestar constant. 

Bé, doncs ara la model catalana ha hagut de patir un nou símptoma que li ha jugat una mala passada. Els fets van tenir lloc en un viatge que estava realitzant amb Mejide i Julio, el fill d'aquest fruit d'una altra relació. Concretament, la família es trobava a Madrid i es va disposar a visitar el Tempo de Debod, un edifici de l'antic Egipte situat a l'oest de la plaça Espanya.

La mala passada de la calefacció

Una vegada dins, va ser quan Escanes va començar a sentir-se indisposada fins al punt d'haver d'abandonar la visita i tombar-se en sortir de les instal·lacions. Sembla que la jove embarassada va patir un mareig pel brusc canvi de temperatura que va viure en entrar al temple, ja que, tal com ella va explicar el seu perfil d'Instagram, a fora feia fred i, a dins, tenien la calefacció «a tope».

Una vegada recuperada, Escanes va voler fer públic el seu estat a través de les seves xarxes socials, sobretot, per tal d'agrair el suport i l'interès d'algunes persones que la van veure durant el seu mareig i que, molt amablement, van voler ajudar-la. En aquest sentit, la dona de Risto explicava que va rebre l'ajuda de dues dones que li van donar aigua i galetes amb la intenció que es recuperés del seu estat de mareig.

El gest de dues dones

«Tot això per a donar-li les gràcies a Laura. M'ha donat una ampolla d'aigua i galetes en veure'm tombada. No sé si llegirà això, però coses així em retornen la fe en l'ésser humà. I gràcies també a una altra dona que s'ha apropat a preguntar i a oferir-me galetes perquè estigués millor», va explicar Escanes.

Tanmateix, malgrat l'ensurt, la model va saber treure-li la part positiva i bromista a l'anècdota tot dient que: «El que no em va passar a Egipte a més de 50 graus, m'ha de passar en el Templo de Debod amb la calefacció».

Instagram de Laura Escanes
Laura Escanes va explicar el succés a Instagram | INSTAGRAM

 


Comentaris

envia el comentari