Bárbara Rey fa les paus amb Chelo García Cortés després d'anys d'enemistat

A través d'una 'storie' d'Instagram, la vedette ha volgut reconciliar-se amb la col·laboradora i donar-li un consell per a 'Supervivientes'

Bárbara Rey li envia un missatge de reconciliació a Chelo
Bárbara Rey li envia un missatge de reconciliació a Chelo | CatalunyaDiari.cat

Bárbara Rey ja fa un temps que no apareix pels platós de televisió i actualment viu apartada del focus mediàtic. Lavedettte però, és bastant activa a les xarxes socials, sobretot a Instagram, on sovint comparteix publicacions de la seva vida diària. En una de les seves últimes ‘stories’, ha volgut reconciliar-se amb la que havia estat la seva amiga durant molts anys a la televisió: la col·laboradora Chelo García Cortés. La seva amistat es va trencar el dia que la col·laboradora va decidir explicar a ‘Sábado Deluxe’ diversos aspectes de la vida íntima de Bárbara Rey.

Ara, després d'alguns anys des que la seva amistat finalitzés, Bárbara Rey ha volgut posar el punt final a la seva enemistat publicant un vídeo en què li desitja la millor de les experiències en la nova aventura que espera a la col·laboradora dins el concurs de ‘Supervivientes’.

 

Bárbara Rey reconeix que també té part de culpa

Bárbara Rey confessa que ha perdonat Chelo García Cortés per les informacions que va revelar en el passat i admet que segurament ella també ha pogut tenir part de culpa en l’enfrontament que han mantingut tots aquests anys: «Hem tingut les nostres diferències. Va haver-hi coses en les quals crec que m’hauria d’haver respectat, i ella pensa que jo també (...) La qüestió és que a Chelo l’he estimat moltíssim, i si he fet alguna cosa malament, ella em perdona. Ella també m’ha fet moltes coses que no estaven bé i jo l’he perdonat i l’he disculpat».

 

 

Bárbara admet la seva part de culpa en la seva enemistat amb Chelo
Bárbara admet la seva part de culpa en la seva enemistat amb Chelo | INSTAGRAM

 

Lavedette també tenia una sèrie de consells per a la col·laboradora respecte a la nova aventura que viurà al ‘reality’ ‘Supervivientes’, com per exemple, que sigui ella mateixa i que no estigui pendent d’una persona en exclusiva, que no se centri «en només una persona», en una clara al·lusió a Isabel Pantoja, amb qui Chelo va mantenir una bona amistat en el passat.

 

Algunes veus comenten que podria donar-se el cas que Chelo García Cortés es convertís en un suport per a la ‘tonadillera’, tot i que altres també opinen que podria acabar sent la seva serventa, amb una actitud exageradament servicial vers la cantant. Sobre això, el consell de Bárbara Rey és clar: «Li desitjo el millor, que estigui allí fins al final. Que no estigui servint ningú. Que el que hagi de fer ho faci en grup, que si hi ha alguna cosa que la pugui afavorir o afavorir els altres, que la faci per descomptat, però no individualment per estar servint ningú. Que cadascú es tregui les castanyes del foc com pugui», puntualitzava Bárbara Rey.


Comentaris

envia el comentari