Chelo García Cortés, a l'abisme pel seu endeutament: «Té un problema gravíssim»

Malgrat la seva situació econòmica, la periodista s'ha estat allotjant en un pis al centre de Madrid

Carlota Corredera
Carlota Corredera parla del deute de Chelo amb Hisenda | TELECINCO

No tot és el que sembla, diuen. I segons sembla, el deute que arrossega Chelo García Cortés amb Hisenda és més greu del que ella vol aparentar. Almenys, així ho ha manifestat aquesta setmana una de les presentadores de 'Sálvame', Carlota Corredera. Segons Corredera, la xifra que deuen Chelo i la seva dona, Marta Roca, seria un «gravíssim problema», tal com avança 'La Coctelera'. 

«Estem parlant d'un problema gravíssim, no és la punteta que et falta per arribar a final de mes, sinó d'un deute gran», assegura. Després del pas de Roca el passat dissabte per 'Sálvame Deluxe' per a parlar de la seva relació sentimental amb Chelo i, evidentment, de la delicada situación econòmica per la que està passant la parella, els seus companys no han deixat de debatre sobre el tema.

Un elevat estil de vida

Després de tant debat, la majoria de col·laboradors del programa de Telecinco i, per tant, companys de Chelo, coincideixen en una mateixa cosa: el seu elevat tren de vida. Segons ha explicat la també col·laboradora del programa, Gema López, tot sabent el deute que ja tenia amb Hisenda, Chelo se seguia quedant en un pis al centre de Madrid quan anava a treballar al programa.

En aquest sentit, cal recordar que Chelo i Roca tenen una casa a Castelldefels i que, per tant, amb un immoble i un deute tan elevat, s'hauria de fer el possible per a retallar despeses. Bé, doncs el pas de deixar el pis de Madrid és un dels que més li ha costat donar a Chelo. Sembla que, ambdues, no acaben de ser del tot conscients del que suposa estar endeutat i lligat, per tant, a Hisenda.

La periodista Gema López
Gema López va explicat que Chelo tenia un pis al centre de Madrid | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: La dona de Chelo García va patir un accident que la va apartar de la seva feina

Un estilisme de 50.000 euros

A banda del pis de Madrid de Chelo, Mila Ximénez va voler destacar el caríssim estilisme amb el qual es va presentar Roca a l'entrevista del 'Deluxe'. Tal com ha detallat Ximénez, Roca duia un rellotge marca Rolex valorat en fins a 40.000 euros. A més a més, el cinturó de primera marca rondaria els més de 1.000 euros i les sabates els 800. L'americana i les joies que portava a sobre també tenien un alt valor que, en conjunt, s'estaria parlant d'un 'look' total per 50.000 euros.

Aquesta suposada despreocupació ha provocat que els col·laboradors de 'Sálvame' es mostrin sorpresos per l'actitud de la parella davant la greu situació econòmica per la qual estan passant. Durant el programa també es va comentar que Roca hauria cobrat per l'entrevista prop dels 20.000 euros, xifra que ajudaria a sanejar el deute però que, ni de bon tros, el resol. Ara caldrà esperar per saber com evolucionen els pagaments de la parella, fet que segurament millorarà després del pas de Chelo per 'Supervivientes'.

Mila Ximénez a Salvame
Mila Ximénez va analitzar l'estilisme de Marta Roca | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Mila Ximénez diu per error que Chelo García Cortés participarà a 'Supervivientes'

Comentaris

envia el comentari