Imatge d'arxiu amb Kiko Rivera

Batalla final entre Kiko Rivera i Maria Jesús Ruiz per guanyar 'GH DÚO'

Després de la sortida del 'reality' de Juan Miguel i Albalá, els dos finalistes s’enfronten aquesta nit a l'última votació de l’audiència

 

Ha arribat el moment: dos finalistes i tan sols un maletí. Maria Jesús Ruiz i Kiko Rivera es troben en la recta final del 'reality' més famós de 'Telecinco', el final del qual se celebrarà aquesta nit. Quin dels dos sortirà de la casa de Guadalix de la Sierra amb un maletí de 100.000 sota el braç?

Queda molt llunyà el moment en què 'Telecinco' va presentar el nou format de 'Gran Hermano' per parelles i va revelar quins serien els participants d’aquesta singular edició del 'reality' de convivència. Els setze concursants que van aventurar-se a viure aquesta experiència per parelles o en trio han hagut de suportar moments molt delicats, polèmiques, nominacions, expulsions... entre d’altres. Tot i que també hem tingut algun instant de celebració i de recompensa pels reptes superats.

L’audiència ha estat qui ha jutjat el comportament de tots els concursants, i ha escollit qui devia marxar i qui devia quedar-se dins la casa de Guadalix. Ara, està en el seu poder decidir qui serà el guanyador de la primera edició de 'GH DÚO'. De moment, han hagut d’abandonar el 'reality' Juan Miguel i Alejandro Albalá, els quals s’han quedat molt a prop de poder veure el preat premi.

Amb el pas dels mesos, el públic ha tingut l'oportunitat de conèixer a fons els inquilins de Guadalix i alguns dels concursants han renovat la seva imatge pública. Un exemple d’això és Ylenia Padilla, qui tenia la intenció de netejar la seva fama de 'choni', o el mateix Alejandro Albalá, qui volia ser reconegut més enllà de ser l’exparella d’algú altre.

Kiko Rivera i la seva addicció a les drogues

No hi ha cap mena de dubte que el fil d’Isabel Pantoja ha estat la persona més transparent durant la seva estada al 'reality'.  No només s’ha guanyat la confiança del públic, sinó que va confessar haver tingut una addicció a les drogues. En paraules d’ell mateix, de la casa de Guadalix sortirà un «Kiko Rivera 2.0».

El suport de la seva dona Irene Rosales ha estat indispensable per no enfonsar-se en moments crítics, i ambdós tenien com a objectiu poder afrontar els seus deutes amb Hisenda per tal de «començar a viure millor».

Maria Jesús Ruiz, imatge estrella del programa

L’andalusa Maria Jesús Ruiz ha hagut de passar per nou nominacions i ha pogut sobreviure a totes. No sabem quin final li espera aquesta nit, però és cert que s’ha convertit en una de les figures estrelles de 'GH DÚO'.

La crítica més dura que ha rebut des de l’inici del 'reality' és fer-se la víctima, un retret que en més d’una ocasió l’ha frustrat fins a tal punt de posar-se a plorar. La seva aparició al programa venia acompanyada de multitud de conflictes sense resoldre,  com ara la mala relació amb la seva exparella Julio Ruz o amb Carolina Sobe, qui presumptament havia tingut una aventura amb el seu xicot.

Per agreujar la situació, la convivència va comportar més moments de tensió com ara amb l’amic de Kiko Rivera, Antonio Tejado, amb qui va protagonitzar nombrosos enfrontaments. En paraules de la finalista, la relació que mantenen és «tempestuosa», i ha arribat a penedir-se d’ella.

Tots els concursants s’han implicat

Com a espectadors hem pogut presenciar tota mena de situacions,  des de les discussions de Sofia Suescun amb Alejandro Albalá, el deute amb hisenda i l’addicció a les drogues de Kiko Rivera, o la pèrdua d’una dent de Juan Miguel.

Tots els participants han viscut l’experiència de 'GH DÚO' molt intensament, i mentre Maria Jesús Ruiz ha anat pujant la seva reputació, Kiko Rivera no ha hagut de passar gairebé per cap nominació i no s’ha vist en perill d’abandonar la casa de Guadalix per desig de l’audiència.

No obstant això, el moment de la decisió final arriba aquesta nit presentat per Jordi Gonzàlez, qui serà el responsable de recordar el gran premi de 100.000 euros i d’entregar-lo al seu propietari legítim.

Alejandro Albalá i Juan Miguel, els darrers expulsats

És evident que l’estada al 'reality' ha fet madurar a Alejandro Albalá i l’ha ajudat a obligar-se de la seva exparella. El cas de Juan Miguel és característic, ja que gairebé no ha protagonitzat cap polèmica i la seva presència ha estat molt discreta,  encara que ha aconseguit arribar a la final.

Si bé ahir van ser expulsats pel públic, ambdós van mostrar-se molt satisfets d’haver arribat fins aquí, i Albalá va explicar que el més rellevant per a ell ha estat «venir, entrebancar-se, caure, aixecar-nos i tornar a córrer».