Imatge d'arxiu d'Alejandro Albalá

Alejandro Albalá compleix la seva promesa i es despulla a 'GH DÚO'

El concursant es va acomiadar per segona vegada de Sofía Suescun

 

Diuen que la fam aguditza l'enginy. En aquest cas, es podria afegir que un maletí desperta la creativitat. D'això en sap molt el concursant de 'GH DÚO' Alejandro Albalá que, després d'acomiadar-se per segona vegada de la seva exparella, Sofía Suescun, va haver de complir la seva promesa i es va passejar despullat per la casa del polèmic programa de Telecinco, tal com explica 'La Coctelera'.

Sí, sí, Albalá va dir uns dies abans que si arribava a ser finalista, sorprendria l'audiència. Algunes de les propostes eren o bé tenyir-se els cabells, o rapar-se o, per què no, despullar-se.  Aquesta darrera proposta era la que més polèmica generaria i, després de tot el suport que ha tingut el concursant per part de l'audiència durant tota l'edició, el públic s'ho mereixia.

L'audiència va votar perquè es despullés

Minuts després de batre's amb Suescun, que finalment va acabar abandonant per segona vegada el concurs, Albalá va veure com l'audiència havia votat a través de l'app i la web del concurs perquè complís amb la seva promesa. Jordi González, el presentador del programa des que Jorge Javier Vázquez està de baixa, va ser l'encarregat d'informar a Albalá que havia de fer realitat els somnis del públic, així que sense pensar-s'ho dues vegades, el jove va despullar-se completament al confessionari i va sortir a córrer per tot el jardí. 

Els companys de convivència es van quedar bocabadats davant l'actuació d'Albalá i el públic del plató de 'GH Dúo' s'ho va passar d'allò més bé amb aquesta divertida escena. Tant és així, que animaven el concursant a seguir donant voltes pel jardí. El presentador es va sumar a la festa i va dir amb molt sentit de l'humor que: «Deu ser l'únic que no ha pres el sol a Guadalix».

  • També et pot interessar: Alessandro Lequio sobre Alejandro Albalá: «És una persona cruel»
Alejandro Albalá corrent sense roba pel jardí de la casa | TELECINCO

 

El seu amor per Sofía

Amb aquesta actuació Albalá va voler apropar-se més a l'audiència que l'ha anat salvant setmana rere setmana i que, en aquesta darrera batalla, va haver de fer-ho amb Suescun. Ara, el jove segueix l'últim tram del concurs sense la noia de la qual ha afirmat més d'una vegada estar enamorat.  De fet, durant el concurs, s'ha pogut comprovar que té debilitat per la noia que, per la seva part, no li correspon amb el seu amor.

  • També et pot interessar: Sofía Suescun no vol que la seva mare es fiqui més en les seves relacions