Gil Silgado va ser ingressat per una anèmia

Gil Silgado, ingressat a urgències per un desmai causat per l'anèmia

L'empresari ja ha patit diversos infarts i està operat del cor

José María Gil Silgado, conegut per ser l’exparella de María Jesús Ruiz, ha estat ingressat a l’hospital per un desmai que feia pensar que es tractava de nou d’un infart. Va romandre 30 hores ingressat a l’hospital, en les quals li van fer les proves oportunes per esbrinar l’origen de la pèrdua de coneixement, ja que Gil Silgado té antecedents de malaltia coronària i en un principi es temia que es tractés de nou d'un infart.

Tot i l’ensurt, el programa ‘Socialité’ confirmava unes hores després que es tractava  d’una forta d’anèmia que l'havia dut a desmaiar-se, i tal com afirmava la seva filla Anabel, a Gil Silgado ja l'havien donat d'alta i es trobava descansant a casa seva, a la localitat d’Andújar.

 

Ja va ser operat del cor anteriorment

No és la primera vegada que Gil Silgado sofreix un ensurt en qüestions de salut. Aquesta vegada, la cosa ha estat lleu i no ha anat a més, però  l’any 2016 va patir un infart quan es trobava a la presó per problemes amb Hisenda, per la qual cosa va haver de ser traslladat a l’hospital Infanta Elena de Huelva, on va estar ingressat a l’UCI i va romandre en observació.

Gil Silgado però, no es va acabar de recuperar del tot, ja que pocs dies després va tornar a ser ingressat de nou per un altre infart, cosa que va provocar que els metges decidissin operar-lo i implantar-li tres ‘stends’  a les vies coronàries per evitar futures complicacions. Aquesta operació és molt habitual en pacients que pateixen obstrucció a les artèries, ja que consisteix a introduir unes mini pròtesis en forma de molles a les artèries per aconseguir ampliar el seu diàmetre i que, d’aquesta manera,  la sang que va cap al cor arribi millor i no hi hagi obstruccions a les artèries, que són les que provoquen els infarts.

Els seus problemes li passen factura

És probable que els problemes que arrossega Gil Silgado li estiguin passant factura a la salut, ja que últimament només fa que trepitjar els jutjats; tampoc se sap si a María Jesús Ruiz, la seva exparella,  li preocuparà o no el seu estat,  ja que de moment, la concursant de 'GH DÚO' no sap res perquè encara segueix a la casa de Guadalix.

 

Imatge d'arxiu de Maria Jesús Ruiz amb Gil Silgado
Imatge d'arxiu de Maria Jesús Ruiz amb Gil Silgado | CEDIDA

 

La seva relació ha estat marcada per alts i baixos i per una espècie d’amor-odi tal, que inclús la seva filla Anabel, ha arribat a assegurar que  el seu pare està obsessionat amb la miss. És més, segons la seva filla, Gil Silgado tindria una espècie de centraleta telefònica a casa seva amb 10 telèfons des dels quals truca per salvar María Jesús cada setmana, fins al límit diari estipulat pel programa,  que són 200 euros per cada línia.