‘Gran Hermano Sálvame’, la nova aposta de Mediaset

La cadena està treballant en un 'reality' amb els col·laboradors de ‘Sálvame’ com a protagonistes que s’emetrà quan acabi ‘GH DÚO’

Alguns d'aquests col·laboradors de 'Sálvame' podrien participar al nou reality
Alguns d'aquests col·laboradors de 'Sálvame' podrien participar en el nou 'reality' | TELECINCO

És evident que Telecinco aposta, i fort, pels 'realities'. I és que la cadena enllaça una edició amb una altra dels diferents concursos, com ha passat recentment de ‘GH VIP’ a ‘GH DÚO’, i passarà pocs dies després de ‘GH DÚO’ a ‘Supervivientes'. Però a més d’aquests 'realities', el programa ‘Sálvame’ ocupa molt d’espai en les programacions de la cadena, fet que utilitza la direcció perquè en diverses ocasions, alguns dels seus col·laboradors participin en aquest 'realities', i així acontentar a l’audiència.

I és que la vida privada dels col·laboradors acostuma a ser un gran 'reality', ja que les traïcions, les acusacions i les enveges entre els uns i els altres estan sempre ben presents. I en aquest sentit, Telecinco ha decidit aprofitar-se d’aquest fet i crearà un concurs exclusivament per ells amb l’objectiu que les històries de Terelu Campos, Gustavo González o Belen Esteban entretinguin moltes hores davant de la televisió als seus seguidors.

'GH Sálvame', el nou 'reality' de Telecinco

Segons informa ‘El Confidencial’, amb aquesta nova aposta, Telecinco pretén que els col·laboradors amb més fama del programa, convisquin uns dies a la casa de Guadalix de la Sierra. D’aquesta manera, la direcció de Mediaset Espanya treballa en la confecció d’aquest nou 'reality' on els col·laboradors de ‘Sálvame’ seran els autèntics protagonistes.

Tot i que encara no es coneixen gaires detalls d’aquest nou projecte de la cadena, sembla que es tractaria d’un 'reality' en breu format, que no duraria més d’un cap de setmana. Sembla que l’estratègia seria omplir contingut la programació de Telecinco fins que comenci la nova edició de ‘Supervivientes’. D’aquesta manera, tot fa pensar que podria dur a terme el cap de setmanadel 13 i 14 d’abril, dos dies després de la final de ‘GH DÚO’.

De moment res està tancat i tot són suposicions, ja que també hi cap la possibilitat que aquest nou format tingui molt bona rebuda per part de l’audiència i la direcció de Mediaset aposti per allargar aquest nou 'reality'. Per tant, caldrà esperar per veure que decideix finalment la direcció de la cadena.

Encara no es coneix quins col·laboradors formaran part del reality
Encara no es coneix quins col·laboradors formaran part del 'reality' | TELECINCO
 

Qui seran els concursants?

Un cop sigui una realitat la realització d’aquest nou 'reality', està per veure qui seran els col·laboradors que protagonitzaran aquesta aventura. És evident que la participació de col·laboradors comBelén Esteban, Kiko Hernández, Lydia Lozano, Gema López, María Patiño, Kiko Matamoros, Mila Ximénez o Terelu Campos seria molt atractiu de cara als teleespectadors i segur que alimentaria de continguts a ‘Sálvame’ i la resta de programes del cor.

Tot i això, tots aquests no podran formar part d'aquesta nova aventura perquè sinó, ‘Sálvame’ es quedaria sense els seus col·laboradors més populars. I per aquest motiu, la llista la completarien altres noms com Raquel Bollo, Anabel Pantoja, Rafa Mora, Gustavo González, Antonio Montero, Miriam saavedra, Laura Fa o Belén Rodríguez.

Una llarga llista de possibles candidats, però que caldrà veure qui són finalment, els que accepten o no la invitació de participar al concurs, ja que molts d’ells sempre han intentat deixar en l’anonimat la seva vida privada.


Comentaris

envia el comentari