La nova parella de Chenoa és el prestigiós uròleg Miguel Sánchez Encinas

La cantant torna a donar una oportunitat a l’amor amb un personatge anònim allunyat del panorama mediàtic

Chenoa
Chenoa torna a donar una oportunitat a l'amor | Catalunyadiari.cat

Chenoa està vivint un dels seus millors moments. En l'àmbit professional acaba d’estrenar el seu nou single ‘A mi manera’ i també apareix a la televisió com a col·laboradora del programa ‘Zapeando’. Però sembla que la bona sort de l’artista també està present en la seva faceta personal, ja que Chenoa està enamorada del prestigiós uròleg Miguel Sánchez Encinas.

Després de mesos sense parella, l’extriunfita ha tornat a donar una oportunitat a l’amor. En aquest cas, ha optat per un personatge anònim i allunyat del panorama mediàtic però amb una bona reputació dins de la seva professió. La parella va assistir recentment al Teatre Nuevo Apolo de Madrid per veure l’última funció de ‘Looking for Europe’ de Berbernard-Henri Lévy.

Mostres d’afecte i complicitat

Durant l’acte, els dos enamorats van compartir moments de complicitat i diferents gestos d’afecte. De fet, ja fa uns mesos que s’estan coneixent i sembla que la relació és bastant formal perquè han decidit fer un pas endavant i mostrar-se junts en esdeveniments públics on saben que captaran l’atenció de la premsa.

Sobre Sánchez, el fet més destacat que es coneix és que treballa com a cap del servei d’urologia de l’Hospital Universitario Rey Juan Carlos. A les seves espatlles, acumula una àmplia experiència en el món sanitari que ha fet que es converteixi en un dels doctors millors valorats de l’hospital.

El urólogo Miguel Sánchez Encinas
L'uròleg Miguel Sánchez Encinas | Acta Sanitaria

 

Una eminència en el món sanitari

Tot i que és un autèntic desconegut per a la premsa rosa, l’uròleg és tota una eminència en la seva professió, ja que va ser un dels primers metges que va utilitzar el robot Da Vinci. Aquest sistema facilita la realització de tasques sanitàries amb la incorporació d’avenços tecnològics robòtics. D’altra banda, Sánchez imparteix classes de medicina a la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Rey Juan Carlos.

El fet de comptar amb una carrera professional plena d’èxits, podria ser un dels punts en comú que comparteix amb Chenoa. Des dels seus inicis al programa ‘Operación Triunfo’, la cantant no ha deixat de créixer a nivell musical i artístic. Actualment, la seva nova cançó està sonant a totes les emissores nacionals i els seus seguidors esperen les dates de la seva nova gira.

Chenoa col·labora al programa 'Zapeando' | Catalunyadiari.cat  

Comentaris

envia el comentari