Al jurat no li va agradar l'actuació d'Adrián Pino

Risto Mejide esclata a ‘Got Talent’: «No és una actuació digne...»

A Mejide, membre del jurat del programa, no li va agradar que el jove es despullés durant la seva actuació

Tot i que estem acostumats a veure actuacions de qualsevol mena al programa ‘Got Talent', el cert és que encara que es pugui pensar que ja s’ha vist tot, sempre hi ha alguna que sorprèn, i molt,  tant al públic, com el jurat i l’audiència.

El passat dilluns, en una nova edició de l’exitós programa de Telecinco, un dels concursants va deixar amb la boca oberta al públic quan es va quedar totalment nu a l’escenari. Com no podia ser d’una altra manera, aquesta actuació va despertar opinions molt diverses entre els membres del jurat.

Risto Mejide: «No hi ha talent»

El concursant Adrián Pino, que es va presentar a ell mateix com ‘El nuvi de Venus’, va sortir a l’escenari disposat a «mostrar l’art» i a sorprendre a tots els espectadors, cosa que va aconseguir i de quina manera.

I és que quan el jurat li va donar pas a la seva actuació, el jove va començar a desfer-se de totes les peces de roba que portava al ritme de la música fins a quedar-se totalment despullat al costat d’una columna.

El concursant va acabar completament nu
El concursant va acabar completament nu | TELECINCO

Un dels primers a reaccionar va ser Risto Mejido, qui mostrant-se molt seriós, li va dir que es tapés el cos perquè «el programa el veuen els nens». Seguidament, Pino li va respondre amb una pregunta molt directa: «Per què us ofèn tant un cos?». A més, el concursant defensava la seva actuació com un acte reivindicatiu en contra del masclisme: «Crec que és la solució a aquesta societat fastigosament masclista».

Tot i les declaracions contundents del concursant de ‘Got Talent’, Risto no dubtava en criticar la seva actuació: «No em sembla una actuació per ‘Got Talent Espanya’. No hi ha talent». Mejide defensava el seu posicionament afirmant que: «No sóc menys sensible perquè no m’agradi aquest art. Ja va sent hora que en l’art deixi d’haver-hi prejudicis».

  • També pots llegir: La germana de Risto és militar i podria ser la nova parella de Gustavo González

Adrián Pino és conegut per les seves reivindicacions

Però aquesta actuació no es tracta d’una intervenció d’algun desconegut qualsevol del concurs, sinó que Adrián Pino ja té una trajectòria professional reconeguda per protagonitzar accions com aquesta de quedar-se nu davant d’obres d’art a museus com el Louvre o el Prado.

Amb aquestes accions, és la manera que té el jove de reivindicar-se. De fet, la primera vegada que el van detenir per una acció d’aquest tipus davant de l’obra Naixement de Venus del pintor Sandro Boticelli a Florencia, Pino va dir: «Jo vull ser art. No vull limitar-me a ser un ésser humà».

El jove explica que el seu art «buscava plasmar un matís diferent del fet Femení: el matern, l’explotació sexual de la dona, la seva condició divina, el seu poder creador i destructor... Hi ha unes poques obres on no apareixien representades les dones, sinó els homes i en aquests casos el meu cos simbòlicament castrat davant de l’obra introduïa una relectura de la història i una crítica al domini del mascle».

En aquest sentit, Adrián Pino va començar el seu projecte artístic dedicat a Venus i cada dia 22, que correspon al lloc que ocupa la lletra ‘V’ a l’alfabet, posava nu davant d’una obra d’art com si es tractés d'una dona. Així ho explicava a una entrevista: «Integro ambdós sexes com en els inicis quan la persona encara no està formada  en l’etapa fetal, o inclús, com un àngel».

  • També pots llegir: Risto Mejide revela al 'Chester' que el van acomiadar d''OT' per telèfon