Los mejores juegos multijugador de Android, para jugar en compañía.

Els 25 jocs multijugador gratis més recomanables d'Android

Pots gaudir-ne tant amb les teves amistats com amb altres persones de tot el planeta

Si no és que els jocs ens sorprenen amb una gran història, el fet de jugar contra una màquina no resulta gaire apassionant. Tot seguit, hem preparat un recull dels 25  jocs multijugador més interessants que t'ofereix Android aquest any, perquè vegis que la telefonia ofereix grans opcions d'oci. Són jocs addictius que, tal com ha explicat 'Carácter Urbano', podràs compartir amb les teves amistats o bé amb jugadors de qualsevol racó del planeta.

Jocs multijugador de franc d'Android

Aquí tens el recull de jocs multijugador més fascinants que t'ofereix Android. El punt més positiu és que no et costaran diners, hi podràs jugar totalment de franc.

 

1Clash of Clans

És el joc d'estratègia predilecte de la gent que fa servir Android. Et permet construir una ciutat pròpia i millorar-la o provar de desmantellar les defenses dels adversaris. No costa ni un cèntim, tot i que hi ha algunes microtransaccions que hi estan contemplades per tal d'aconseguir millores de determinats aspectes de les partides.

 

2Clash Royale

L'equip que va crear el popular joc Clash of Clans ha triomfat de nou a Google Play amb Clash Royale, que és un joc de defensa en temps real. La principal clau d'això és el fet que es combinen les habilitats i les cartes amb les estratègies d'acció. No t'ho pensis més i posa't a crear el teu clan!

 

3Fortnite

El mític 'battle royale' constitueix igualment un dels jocs multijugador més interessants d'Android. El 'cross-play' et permetrà competir amb jugadors de plataformes diverses per mirar de ser l'únic supervivent del joc. L'aplicació té un funcionament excel·lent, i el seu control és òptim. 

 

4Garena Free Fire

En cas que Fortnite t'hagi acabat cansant, Garena Free Fire constitueix una alternativa fascinant. T'ofereix la possibilitat de fer partides que van fins als 49 jugadors, i de moure't pel mapa amb l'ajuda de vehicles molt variats. De la mateixa manera que passa amb altres jocs similars, s'hi poden generar esquadres d'un màxim de 4 jugadors.

 

5PUBG Mobile

PUBG Mobile és el tercer 'battle royale' que apareix en aquest llistat, i s'hi poden enfrontar un màxim de 100 jugadors. La seva mecànica i l'estètica que presenta són més realistes, i a nivell gràfic es tracta d'un dels millors jocs per a Android que hem pogut examinar. Sense cap mena de dubte, un 'shooter' excel·lent per als telèfons mòbils.

 

6Asphalt 9: Legends

En cas que només puguem triar un joc d'Android per a cotxes, escollirem Asphalt. Es tracta d'una saga que cada any es reinventa i que sempre mira d'aconseguir una sensació de frenetisme i de velocitat que, finalment, és quelcom molt important per als jocs d'aquesta mena. En aquest cas, permet que puguin competir-hi fins a un total de 8 persones.

 

7Dungeon Hunter 5

Es tracta d'un 'action RPG' que consta de possibilitats quasi infinites. A través de la dinàmica habitual de fer una «neteja de masmorres», tenim l'opció de fer una millora del nostre personatge o de constituir un equip amb alguns altres personatges, per mirar d'eliminar qualsevol obstacle que ens trobem per davant.

 

8Modern Combat 5

Amb una cinquena entrega, la veterana saga dels mòbils ha saltat cap als 'e-sports' i et permetrà gaudir de lluites frenètiques a través de l'estil de joc que tinguis. El seu sistema de progressió farà que puguis anar pujant a la classificació de manera individual o en grans grups.

 

9FIFA Futbol

Any rere any, s'escurcen les diferències que hi ha entre els jocs FIFA per als mòbils i per a les consoles. És clar que continua incorporant el mode Ultimate Team, molt famós, per tal de continuar col·leccionant els jugadors que més t'agraden. Tot i que es tracta d'un joc de futbol, té una confortable jugabilitat. 

 

10PES 2019 Pro Evolution Soccer

Algunes persones són més partidàries de jugar al FIFA, però n'hi ha d'altres que s'estimen més el Pro Evolution Soccer. En aquesta versió, hi trobem uns modelatges més dotats de realisme, i s'han millorat en gran mesura els moviments de la pilota. Quant al multijugador, ens ofereix el tradicional partit que es juga en línia.

 

11Hearthstone

En cas que tinguis ganes de trobar un joc de cartes que valgui la pena, l'opció més recomanable —com que no hi ha una versió mòbil de Magic: Arena— és Hearthstone. Ofereix un sistema de torns força complex i brinda la possibilitat de dur a terme la construcció del teu propi mall. Ha esdevingut un 'e-sport' perquè les seves possibilitats són immenses.

 

12The Elder Scrolls: Legends

És l'altre joc de cartes per excel·lència que t'ofereix Android, ara fonamentat en el món de The Elder Scrolls. Es tracta de tot un desafiament per als jugadors amb experiència, perquè la seva mecànica no té relació ni amb la de Hearthstone ni amb la de Magic.

 

13Badland

Badland és un joc 'indie' que consta d'una originalitat remarcable. Et transporta de nou al gènere de les plataformes, d'una manera totalment nova. Permet que un total de quatre jugadors per cada dispositiu puguin gaudir de la partida, i consta d'una modalitat en què únicament podrà sobreviure la persona més forta. 

 

14Mortal Kombat Mobile

Ja tens disponible tota la brutalitat de Mortal Kombat en format mòbil. Tindràs l'oportunitat de triar entre els personatges que apareixen a Mortal Kombat 11 en la versió consola, és a dir, més de 130 personatges, en modalitat tres contra tres o en un combat individual. Igualment, pots contemplar la modalitat de la guerra de faccions.

15Real Racing 3

Que per què t'hauries de descarregar aquest joc? Doncs perquè consta de 17 localitzacions, 39 circuits i un total de més de 140 vehicles a la teva disposició. Els seus gràfics són magnífics i la seva tecnologia 'Time Shifted Multiplayer' farà que puguis jugar contra qualsevol persona on i quan sigui.

 

16Brawl Stars

Es tracta de la darrera sensació que ha aparegut a Google Play. Brawl Stars permet combats multijugador de tres contra tres i t'ofereix la possibilitat de millorar i personalitzar el personatge amb el qual jugues. Un dels seus principals atractius és que ofereix una gran varietat de modalitats de joc i d'esdeveniments especials, tant multijugador com en solitari.

 

17Pokemon GO

Tot i que el seu suflé ja no estigui tan inflat, el joc de Pokemon GO ofereix moltes coses més que una simple experiència multijugador. Ves a la recerca dels pokemon que més t'agraden i mira d'aconseguir liderar el gimnàs de la teva àrea. Al joc s'hi fan actualitzacions constants, cosa que comporta que sempre hi hagi possibilitats interessants.

 

18Uno

Ara Android també et permet jugar al mític joc de cartes. Fes servir la modalitat clàssica o atreveix-te amb alguna variant de les regles. Sigui com sigui, el joc és tan apassionant com sempre ho ha estat. 

 

19Preguntados 2

Un clàssic per excel·lència, el trivial multijugador més recomanable per a Android. Té tot de preguntes actualitzades que es fonamenten en la interacció de les persones que hi juguen. En concret, aquesta entrega també té la possibilitat de configurar un equip propi d'experts.

 

20Slither.io

Es tracta d'un joc ben senzill que té una mecànica que enganxa. Permet jugar amb persones de tot el planeta per descobrir qui pot esdevenir el cuc amb unes dimensions més importants. Però atenció: en cas que el cap del teu cuc topi amb un altre jugador, es produirà una explosió i hauràs de tornar a començar. 

 

21Agar.io

Agar.io té una mecànica que s'assembla molt a la del joc que acabem d'explicar, Slither.io. Ara bé, en aquesta ocasió es tracta d'esdevenir la cèl·lula amb unes dimensions més grans i, si cal, absorbir els rivals. Tot i que és un joc senzill, t'assegurem que et divertirà durant moltes hores.

 

22ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved és un dels jocs 'survival' més interessants per a ordinador, que en aquesta ocasió fa el salt cap als mòbils. Et permet descobrir un món molt ampli que oculta fins a un total de 80 espècies de dinosaures variades. Els seus gràfics són dels més interessants que hem trobat a Android, i per aquest motiu et recomanem que comprovis que tens un telèfon compatible.

 

232PlayersReactor

Descobreix quin amic teu és el més veloç amb aquest joc tan divertit de reflexos i habilitat. L'hem provat i et garantim que és perfecte per tal de fer que la festa sigui més amena. En total, 28 minijocs pensats per jugar-hi en multijugador local i que són tot un repte. 

 

24Tic Tac Toe Glow

Algú no ha jugat mai al tres en ratlla? Es tracta d'un joc ben senzill, tot i que en aquesta versió hi ha un total de tres nivells de dificultat per tal que el desafiament sigui més important. Passa-t'ho bé amb aquest multijugador en local, a través de bluetooth, o per mitjà d'una connexió a internet.

 

25Minecraft: Pocket Edition

Es tracta d'un dels jocs que consten de més popularitat, també a la versió que se n'ha fet per al mòbil. En destaca la senzillesa però també l'addicció que causa. Et permet explorar grans mons i passar una bona estona a través de la construcció al mode creatiu, o sobreviure mentre dus a terme la gestió dels teus propis recursos a través del mode de supervivència.